De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Cases & referenties

Ben je benieuwd hoe klanten van ROVC over onze producten en diensten denken? Hier vind je een overzicht van referenties, interviews en cases.

Virtual reality in trainingen

In realtime meerijden met Max Verstappen of door de ogen van Van Persie een voetbalwedstrijd meebeleven. Een bizarre droom?

Bekijk interview

Elektrisch schakelen: de basis van een mooie carrière

Elektrische kranen, wijderzetrobots, oppotmachines en ontstapelaars. Marcin Grajcki (32) voert sinds 2012 doelgericht het technisch onderhoud uit bij Ter Laak Orchideeën B.V. in Wateringen. "De basis die nodig is voor mijn werk, heb ik opgedaan in de cursus Elektrisch schakelen."

Bekijk interview

Parker legt stevig fundament voor allround operatorschap

Parker Filtration and Separation wil het technisch niveau van hun operators op één lijn brengen. Zo kunnen ze niet alleen machines bedienen, maar leren ze de ins en outs van het totale productieproces begrijpen.

Bekijk interview

“Ik kan nu meer!” Goede start pilot Technisch operator

In november 2010 is bij ROVC de opleiding ‘Technisch operator’ als pilot van start gegaan. Twaalf deelnemers van diverse bedrijven uit verschillende branches volgen gedurende 34 weken deze opleiding. Één van de deelenemnden bedrijven aan de pilot is FrieslandCampina Riedel te Ede. Ruth van der Laan, opleidingsfunctionaris, Eric van der Linden en Sjaak van Miltenburg, beide allround operators en deelnemers aan de opleiding vertellen over hun eerste ervaringen.

Bekijk interview

Alleen het noodzakelijke leren en tóch je mbo-diploma halen

Nog een paar maanden en dan is het zover. Dan rondt Edwin Rozeboom zijn achtste cursus af in drie jaar tijd. Een enorme prestatie waar hij heel bescheiden over is. “De jonge jongens in mijn klas leren veel sneller dan ik.” De 45-jarige monteur van Mars Food Europe vindt dat hij pas echt klaar is met leren als hij zijn mbo-diploma op zak heeft. “Toen Mars Food Europe en ROVC me die mogelijkheid boden, zei ik daar geen ‘nee’ tegen.”

Bekijk interview
volgende 1 4 5 6 17 volgende

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.