Bekijk de vergelijking via het menu
Samenwerkingspartner van ROVC

Koninklijke PBNA

ROVC staat voor opleiden zonder ballast. Dat doen we door praktische opleidingen te bieden waar jij en je medewerkers écht mee verder komen. Om de kwaliteit van onze trainingen, cursussen en opleidingen te garanderen, hebben wij partnerschappen gesloten met verschillende externe partijen. Koninklijke PBNA is er één van.

Wat is Koninklijke PBNA?

Goed opgeleide en veilig werkende technici zijn van onmisbare waarde voor de Nederlandse economie. Bedrijven moeten erop kunnen vertrouwen dat medewerkers veilig werken. Koninklijke PBNA is met ruim 75.000 kandidaten één van de grootste examenorganisaties van Nederland.

ROVC werkt samen met PBNA voor onder andere de volgende gebieden:

  • VCA 
  • Koeltechnische installaties ontwerpen
  • Meet- en regeltechniek in de klimaatbeheersing (MRK-A)
  • Verftechnologie basis (CV-2)

Waardevol diploma of certificaat

Koninklijke PBNA is de deskundige specialist in: “Het onafhankelijk en betrouwbaar vaststellen van het kennis- en competentieniveau bij individuele professionals en werknemers van ondernemingen en overheidsorganisaties door het ontwikkelen en uitvoeren van examens”. Dit resulteert in een waardevol diploma of certificaat, dat ook in de toekomst zijn waarde behoudt. 

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.