Bekijk de vergelijking via het menu
Cursist Hydrauliek kijkt in camera
Samenwerkingspartner van ROVC

CETOP

ROVC staat voor ‘opleiden zonder ballast’. Dat doen we door praktische opleidingen te bieden waar jij en je medewerkers écht mee verder kunnen. Om de kwaliteit van onze trainingen, cursussen en opleidingen te garanderen, zijn certificeringen van onafhankelijke brancheverenigingen onmisbaar. 

Wat is CETOP?

CETOP is de afkorting voor Comité Européen des Transmissions Oléohydrauliques et Pneumatiques. Sinds de oprichting in 1962 vertegenwoordigt deze onafhankelijke commissie maar liefst achttien nationale brancheverenigingen op het gebied van hydraulische en pneumatische aandrijvingen. In Nederland is dit FEDA. Aangezien de behoefte binnen Europa aan competent en goed opgeleid personeel in het werkveld van pneumatiek en hydrauliek alleen maar groeit, heeft CETOP een programma ontwikkeld dat aansluit bij de kwalificaties van een dergelijk personeelsbestand.

ROVC is level 3 gecertificeerd

In dit CETOP programma bestaan drie niveau’s, waarbij 3 het hoogste niveau is. Opleidingsinstituten die op dit niveau kunnen opereren, leiden technici op die vaak betrokken zijn bij een breed en vaak complex scala aan activiteiten. Van beslissingen over technische zaken als specificaties opstellen tot onderhoud van hydraulische installaties. ROVC heeft de certificering op niveau 3 behaald voor alle hydraulische opleidingen. Dit betekent dat je zeker weet dat jouw cursus je in de praktijk écht verder brengt.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.