Schrijf je in voor onze online opleidingen! Lees er hier meer over.
Jouw favorieten

Je hebt nog geen trainingen, cursussen of opleidingen bewaard.

Bekijk de vergelijking via het menu
Jouw favorieten

Je hebt nog geen trainingen, cursussen of opleidingen bewaard.

Privacy statement

Lees hier ons privacy statement

Als je je inschrijft voor een training of als je informatie wilt ontvangen, laat je je persoonlijke gegevens bij ROVC achter. In dit privacy statement leggen wij je uit wat er met jouw gegevens gebeurt. Omdat ROVC jouw privacy belangrijk vindt, gaat ROVC zorgvuldig met jouw gegevens om.  

ROVC behoort tot de NCOI groep[1]. Dit betekent dat ROVC gebruik maakt van ondersteuning op het gebied van een aantal diensten, waaronder privacy. NCOI beschikt over een privacy officer en deze is bereikbaar via privacy@ncoi.nl. Heb je na het lezen van deze privacy statement nog vragen? Stel ze gerust via de privacy officer.

Welke gegevens verwerkt ROVC van jou?
De volgende gegevens verwerkt ROVC mogelijk van jou:

  • Naam, adres en woonplaats
  • Contactgegevens zoals emailadres en telefoonnummer
  • Geboortedatum en geboorteplaats
  • Betalingsgegevens
  • Jouw feedback over de opleiding
  • Jouw aanwezigheid, eventuele resultaten en of je de opleiding hebt afgerond
  • Informatie die jij zelf aan ROVC verstrekt
  • Informatie die ROVC verzamelt uit cookies (lees hieronder meer over het cookiebeleid van ROVC)

Wat doet ROVC met jouw gegevens?
ROVC kan jouw gegevens gebruiken voor verschillende doelen:

  • Leveren van jouw opleiding, cursus, training, examen of ander evenement bij ROVC
    We gebruiken jouw gegevens voor de registratie en administratieve afhandeling van jouw deelname en voor het verzorgen van de door jou gekozen opleiding, cursus, training, examen of ander evenement bij ROVC.
  • Versturen van nieuwsbrieven en magazines
    Op jouw verzoek stuurt ROVC je graag nieuwsbrieven en magazines met gratis tips, artikelen en updates over opleidingen en jouw verdere ontwikkeling. De nieuwsbrieven versturen wij 12 keer per jaar.
  • Versturen en verstrekken van aangevraagde informatie
    Op jouw verzoek stuurt ROVC je graag brochures, whitepapers, onderzoeken, posters en andere informatiedocumenten. Ook voor het verstrekken van door jou gevraagde inlichtingen en voor het reageren op jouw vragen gebruiken wij jouw gegevens.
  • Persoonlijke communicatie & gebruiksvriendelijkheid
    Wij kunnen jouw gegevens gebruiken om je een zo persoonlijk mogelijke ervaring te bieden, indien je hiermee akkoord gaat in bijvoorbeeld de cookie-instellingen. Bijvoorbeeld op onze website, in e-mailnieuwsbrieven of via persoonlijk contact.
  • Jouw account
    In je MijnROVC-account vind je een overzicht van de door jou gevolgde cursussen, de behaalde resultaten, je aanwezigheid en je contactgegevens. Zo kun je zien welke informatie ROVC van jou heeft en deze aanpassen indien nodig. Bovendien hoef je niet iedere keer opnieuw je gegevens in te vullen als je ingelogd bent in MijnROVC. Handig!
  • Reviews
    ROVC vindt reviews waardevol. Ook de klanten van ROVC stellen reviews van anderen op prijs. Je kunt er zelf voor kiezen of je je persoonlijke gegevens zichtbaar maakt voor andere bezoekers.
  • Cursusevaluaties
    ROVC hoort graag jouw mening over een gevolgde opleiding, cursus, training of evenement. Als je tevreden bent of als verbeterpunten hebt, hoort ROVC dit graag. ROVC wil namelijk graag haar diensten en services blijven verbeteren. Jouw evaluatie helpt daarbij.
  • Verbetering van onze website
    Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de site.
  • Wet- & regelgeving
    Wij volgen de op ons rustende wet- en regelgeving voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals de AVG.

Wie heeft toegang tot jouw gegevens?
Wanneer jouw werkgever met ROVC afspraken maakt, kan ROVC de informatie over je aanwezigheid bij de opleiding/cursus en behaalde resultaten verstrekken aan jouw werkgever.

Daarnaast zet ROVC externe dienstverleners in voor bijvoorbeeld het verzorgen van cursussen en trainingen, cursusevaluaties of het versturen van marketinguitingen per post en per mail. ROVC verkoopt jouw persoonsgegevens natuurlijk niet aan derden. Jouw gegevens worden alleen aan derden verstrekt als dit relevant is voor de uitvoering van onze dienstverlening of als ROVC daartoe wettelijk verplicht is.

Hoe beveiligt ROVC jouw gegevens?
Op de website van ROVC wordt gebruik gemaakt van een SSL-beveiliging. Ook van samenwerkingspartners eist ROVC dat zij zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. ROVC sluit per samenwerkingspartner een verwerkersovereenkomst af. Jouw gegevens kunnen doorgestuurd worden naar een externe docent of voor het uitvoeren van een examen. ROVC draagt zorg voor deze uitwisseling waarbij deze derde partijen jouw gegevens alleen mag gebruiken voor het doel waarvoor ze zijn doorgestuurd. Daarnaast stuurt ROVC niet meer gegevens dan noodzakelijk is om het doel te kunnen bereiken. Bijvoorbeeld voor het verzorgen van een examen.

Inzage, correctie en verwijdering
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. In jouw persoonlijke MijnROVC-account kan je de belangrijkste gegevens inzien en aanpassen. Daarnaast kan je ROVC een verzoek per e-mail sturen naar info@rovc.nl, onder vermelding van je naam en adres. ROVC reageert zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 4 weken op een verzoek tot inzage of correctie. Als je ROVC verzoekt jouw gegevens te verwijderen, dan doet ROVC dit zo spoedig mogelijk, tenzij ROVC wettelijk verplicht is  om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten zoals het voeren een juridische zaak.

Bewaartermijn
ROVC bewaart jouw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk is of zo lang als de wet ons voorschrijft.

Klacht
Als je niet tevreden bent over hoe ROVC met jouw gegevens omgaat, kun je een klacht indienen bij ROVC door een mail te sturen naar privacy@ncoi.nl. Je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 27 mei 2020.

Adres- en contactgegevens

ROVC Technische Opleidingen B.V.
Copernicuslaan 35
6716 BM Ede
0318 698 697
info@rovc.nl

 

[1] Tot de NCOI groep behoren in ieder geval NCOI Opleidingsgroep B.V., NCOI Trainingen B.V., Scheidegger Opleidingen B.V., Scheidegger Trainingen B.V., Computrain Opleidingen B.V., Computrain Trainingen B.V., StudieBaan B.V., EVC Centrum Nederland B.V., Educatieve Uitgeverij Nederland B.V., Broekhuis Publishing B.V., Pro Education B.V., Pro Education Trainingen B.V., Boertien Vergouwen Overduin B.V., BVO Opleidingen B.V., Markus Verbeek Praehep B.V., MVP Trainingen B.V., NIBE-SVV Opleidingen B.V., NIBE-SVV Trainingen B.V., RBO Opleidingen B.V., RBO Trainingen B.V., ROVC Technische Opleidingen B.V. en NEDFAC B.V

 

ROVC gebruikt cookies op haar website. Door het plaatsen van deze cookies kunnen we onder andere het bezoekersgedrag analyseren. Met deze data maken we de site gebruiksvriendelijker. Ook kunnen we de cookies gebruiken voor social media en zorgen we dat je relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer je gebruik maakt van de ROVC-website.

Meer informatie over de cookies en privacy vind je in ons privacy statement en cookiestatement. Als je gebruik blijft maken van deze website, ga je akkoord met de cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.

Terug naar vorige

Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.



U chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.