Bekijk de vergelijking via het menu
Benieuwd naar de incompany-mogelijkheden?

Incompany

ROVC biedt bijna alle opleidingen zowel via het open netwerk als via incompany aan. Incompanytrainingen zijn geheel afgestemd op de opleidingsvraag binnen jouw organisatie.

Een incompanytraining is maatwerk, samengesteld uit de standaard opleidingsmodules die worden afgestemd op de dagelijkse praktijk van jouw medewerkers. Waar gewenst kunnen deze ook aangevuld worden speciaal voor de organisatie ontwikkelde trainingen.

Incompany in het kort

Samen met een accountmanager en maatwerkspecialist breng je in kaart welke medewerkers er opgeleid moeten worden. Je kijkt naar wat zij moeten leren, waarna zij incompany opgeleid worden. Dit kan op de eigen locatie, in één van onze ROVC TechCenters in Ede, Rotterdam of Helmond of een externe locatie. Het is allemaal mogelijk, net wat voor jouw organisatie de beste optie is. Over het tot stand komen van een incompany opleidingstraject lees je meer op de pagina Onze werkwijze.

Incompany aanbod

Alle opleidingen van ROVC zijn incompany te verzorgen. Bij een incompany opzet wordt de training echter afgestemd op de wensen en behoeften jouw organisatie. Dat wordt in kaart gebracht door middel van het ROVC competentiemanagementmodel.

Qua invulling van de training worden de standaard opleidingsmodules aangepast aan wat voor jouw organisatie belangrijk is. Voorbeelden in de les komen uit de dagelijkse praktijk van jouw bedrijf. Daarbij is ook maatwerk een optie; bijvoorbeeld praktijkgerichte trainingen ontwikkeld op basis van de eigen installaties. Meer weten over het verschil tussen incompany en maatwerk? Op deze pagina lees je hier meer over.

Bij een incompanytraject ben je als werkgever dus enorm flexibel als het gaat om de invulling van de trainingen. Meer over de voordelen van een incompany traject lees je op de pagina Ons aanbod.

Jos Verlinden

Accountmanager

Heb je vragen over incompany mogelijkheden, of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

Is incompanytraining wat voor jouw organisatie?

Incompany opleiden heeft zeker veel voordelen. Collega’s werken en leren samen, wat het teamgevoel versterkt. Doordat de opleiding is afgestemd op hun dagelijkse werkpraktijk en cursisten precies dát leren wat nodig is, is de materie herkenbaar en direct toepasbaar op de werkvloer. Ontdek waarom andere organisaties kozen voor een incompany-oplossing van ROVC en hoe zij dit hebben ervaren!

Direct naar..

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.