Wil jij professioneel noodverlichting leren projecteren? Volg dan de training Projecteringsdeskundige Noodverlichting. Schrijf je nu in!

Doel

Na het volgen van de training Projecteringsdeskundige Noodverlichting kun je de wet- en regelgeving interpreteren en vertalen naar de praktijk. Je kunt installaties ontwerpen op basis van actuele regelgeving en normering en advies uitbrengen over de toepassing van noodverlichting.

Samen met de training Specialist Inspectie Noodverlichting vormt deze training de voorbereiding voor het landelijk erkende Cito-examen 'Noodverlichtingsdeskundige'.

Niveau: ?
Duur: vanaf 2 dagen
Vakgebied: Gebouwautomatisering
Inschrijven Vraag een offerte aan

Ben jij verantwoordelijk voor noodverlichtingsinstallaties? Wil je vanuit jouw functie brede kennis opdoen over noodverlichting? Dan is de cursus Projecteringsdeskundige Noodverlichting bedoeld voor jou. Inhoud en niveau is gelijk aan mbo-Elektrotechniek niveau 4. Je moet bekend zijn met NEN 1010 en NEN 3140. 

Over Kenniscentrum Noodverlichting

Het Kenniscentrum Noodverlichting verbreedt én verdiept uw kennis in noodverlichting. Hiermee willen we samen met u een bijdrage leveren aan een veilige en verantwoorde ontruiming van een gebouw in een noodsituatie.

Bekijk het totale aanbod

De training is gebaseerd op de volgende wetten, normen en richtlijnen:

- Bouwbesluit (2012)
- Arbowet (1999)
- Arbobesluit (1997)
- NEN-EN 1838 (2013)
- NEN-EN ISO 7010 (2013)
- NEN 1010 (2008 / 2015)
- NEN-EN-IEC 60598-2-22 (2014)
- NEN 4001 (2006)
- NEN-EN 50171
- NEN-EN 50172
- Atex (1999)

De studiebelasting van deze training bestaat uit:
- een e-learningmodule ter voorbereiding met studiebelasting van circa 3 uur;
- tweedaagse training in het Kenniscentrum Noodverlichting;
- circa 2 uur voor een praktijkgerichte huiswerkopdracht.

Deze training is een mix van klassikale werkvormen en -opdrachten die individueel of in groepjes worden uitgewerkt. Deze oefeningen sluiten aan bij de theorie en stellen je in staat de theorie eigen te maken. Door het maken van werkopdrachten en het testen van kennis neem je actief de stof op. Ook onze faciliteiten, zoals een belevingsruimte en een digitaal schoolbord, maken de training tot dynamisch geheel.

Na afloop van de training ontvang je documentatiemateriaal dat je als naslagwerk bij jouw dagelijkse werkzaamheden kunt gebruiken.

E-learning
Ter voorbereiding van deze training doorloop je zelfstandig een online trainingsmodule waarmee de de belangrijkste wet- en regelgeving eigen maakt en de onderlinge samenhang leert kennen. Je doet zo alvast de nodige theoretische kennis op, waardoor de training in Velp zo praktijkgericht mogelijk kan worden ingevuld. De stof uit deze voorbereidingsmodule wordt op interactieve manier bij aanvang van de training herhaald.

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
maandag 15 oktober 2018 Rooster Velp 2 dagen € 490,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

We bieden je professionele begeleiding en ondersteuning na afloop van de training. Na de training kun je met al jouw vragen terecht bij onze helpdesk (0800 326 67 82) en blijf je op de hoogte met onze nieuwsbrief. Je kunt je tevens aanmelden voor een partnervermelding, waarmee je ook aan relaties kunt laten zien dat je investeert in kennis en kunde.

Na afloop van de training Projecteringsdeskundige Noodverlichting ontvang je een certificaat van deelname van het Kenniscentrum Noodverlichting.

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697