Bekijk de vergelijking via het menu

Avondopleidingen in de techniek

Je hebt een drukke baan, maar je bent ook ambitieus of op zoek naar een andere functie? Dan is een avondopleiding in de techniek echt iets voor jou! Hier lees je alles over de voordelen van een avondschool en de mogelijkheden bij ROVC.

Een avondopleiding volgen heeft veel voordelen

ROVC organiseert opleidingen en cursussen zowel overdag als in de avond. Vaak heb je de keuze! Met een avondopleiding hoef je niet meer te kiezen tussen werk of studie. Met een avondopleiding kun je naast je werk een opleiding volgen. Je kunt je vakantiedagen gebruiken waar ze voor bedoeld zijn. Tegelijkertijd verbeteren je mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.

Een avondopleiding volgen van ROVC heeft nog meer voordelen

  • Je volgt de avondopleiding op locatie, daardoor heb je volle focus op de opleiding
  • Je hebt een goede stok achter de deur om de opleiding af te ronden
  • De opleidingen worden gegeven door docenten uit het vakgebied
  • Je leert nieuwe mensen kennen die werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied
  • Alle avondopleidingen zijn praktijkgericht
  • De opleidingen zijn gericht op volwassenen en goed te combineren met werk en persoonlijke verplichtingen.

Technische avondopleidingen op mbo-niveau

Bij ROVC kun je kiezen uit meer dan 30 avondopleidingen in de techniek. Van elektrotechniek, installatietechniek, koeltechniek tot industriële automatisering. De ROVC-cursussen en trainingen worden gegeven op verschillende niveaus. Vergelijkbaar met mbo-niveau 2 tot en met 4.

Altijd een avondschool bij jou in de buurt

De avondopleidingen van ROVC worden verspreid door het hele land gegeven, op wel 35 locaties. Zo is er altijd een passende avondopleiding bij jou in de buurt. Op de locaties is alles aanwezig om praktijkgericht te leren.

Let op: de practicumdagen van de avondopleidingen kunnen ook overdag gepland staan in verband met beschikbaarheid van de locatie. Of dit voor jouw favoriete avondopleiding ook het geval is kun je zien bij het rooster van de betreffende opleiding.

 

Erwin Janssen

Wil je meer weten over een cursus of training? Neem contact met mij op voor een persoonlijk studieadvies. Ik help je graag!

Mijn verhaal

De technische avondopleidingen van ROVC

 

Bekijk alle avondopleidingen

 

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.