De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Wendy Theunissen-Haggenburg

Jouw accountmanager voor machinebouw, mobiele werktuigen, glastuinbouw en de provincie Utrecht

Sinds januari 2017 werk ik bij ROVC. In mijn werkzaamheden als accountmanager leg ik vooral veel contact met bedrijven. Ik zit elke dag wel bij organisaties om te kijken welke opleidingsbehoefte er is en hoe wij daar een passend opleidingstraject voor kunnen opstellen. Ik ben in eerste instantie begonnen voor de branche machinebouw. De dynamiek van deze branche en de diversiteit aan vraagstukken maken dit voor mij een heel interessant werkveld.

"Wij kennen de markt en weten wat er speelt"

Daarnaast houd ik me veel bezig met maatwerk. Wij hebben naast grote machinebouwers ook veel kleinere machinebouwers als klant. Wij brengen deze kleinere bedrijven samen voor maatwerktrainingen- en opleidingen, zodat we hun vragen kunnen vertalen in (nieuw) opleidingsaanbod. Deze kennis pas ik nu ook toe op andere branches. Wij kennen de markt en weten wat er speelt. Als accountmanager spreek ik met bedrijven uit de branche over hun opleidingsvraagstukken. Bij veel bedrijven leven dezelfde thema’s.

Elke keer krijg ik er weer nieuwe uitdagingen bij. Ik vind het ontzettend interessant om me te verdiepen in verschillende branches. Elke branche heeft eigen opleidingsvragen die meegenomen worden bij het ontwikkelen van nieuw opleidingsmateriaal, waar ik me ook graag voor inzet.

Wat ik graag doe naast mijn werk? Ik sport veel en hou van (verre) reizen. Ik kom uit Nijmegen, de afgelopen jaren heb ik uiteraard de Nijmeegse Vierdaagse gelopen. Wil jij met mij sparren of heb je specifieke vragen over een opleidingstraject op maat? Neem gerust contact met me op! 

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.