Bekijk de vergelijking via het menu

Jaap Minderman

Jaap Minderman: jouw ROVC-accountmanager in de regio's Friesland en Noord-Holland

"Relatiebeheer geeft mij energie!"

Bij ROVC ben ik accountmanager voor de regio’s Friesland en Noord-Holland en daarnaast heb ik een aantal specialisaties: foodindustrie en uitzendbureaus. Dagelijks heb ik veel contact met bedrijven om te kijken wat voor opleidingstraject het beste bij ze past. Hierbij richt ik me vooral op incompanytrajecten. Ik heb een aantal grote klanten, zoals KLM, PostNL en TCR, maar ook veel kleinere partijen waar ik contact mee onderhoud.

Ik vind het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met een klant, zodat we samen een oplossing vinden voor zijn uitdaging. Dat kan een standaard- of en maatwerktraject zijn. We gaan ervoor om een opleiding te verzorgen, volledig afgestemd op de bestaande en benodigde competenties van de cursist. Heel concreet en praktisch, zodat het geleerde direct in de praktijk wordt gebracht.

"Met de juiste opleiding help je een bedrijf écht om stappen te maken"

Mijn baan is ontzettend afwisselend en dynamisch! Ik richt me op verschillende projecten binnen meerdere branches en ik heb te maken met uiteenlopende technieken. De ondersteuning die ik bedrijven en mensen kan bieden spreekt me het meeste aan. Met de juiste opleiding help je een medewerker en het bedrijf echt om stappen te maken.

   Jaap Minderman

Hoe ik ROVC ervaar? Het eerste wat me te binnen schiet is dat het bijna één groot familiebedrijf is. Je weet goed wat je aan mensen hebt en onze klanten weten ook wat ze aan ons hebben.

Doordeweeks ben ik veel met mijn hoofd bezig, maar in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker buiten te zijn om te sporten of in de tuin te werken. Wil je graag weten hoe ik jou kan ondersteunen? Neem dan contact met me op. 

 

 

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.