De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Van Beek schenkt schroeftransporteurs aan ROVC

Deze overdracht draagt bij aan de wederopbouw van het practicum

22 oktober 2018 – Van Beek, leverancier van maatwerk schroeftransporteurs, schenkt twee schroeftransporteurs aan technisch opleider ROVC. De installatie wordt ingezet in het practicum van het opleidingsinstituut voor trainingsdoeleinden. Na de grote brand afgelopen mei in het pand van ROVC aan de Galvanistraat te Ede, staat ROVC voor de uitdaging de practica weer uit te bouwen samen met partners, docenten, klanten en cursisten. Deze overdracht draagt bij aan de opbouw van het vernieuwde practicum. De twee partijen gaan aan de slag om een maatwerkinstallatie te creëren die breed inzetbaar is, zodat zo veel mogelijk cursisten ervan kunnen profiteren.

Eric de Jong, manager operations bij Van Beek: “We hebben een goede relatie met ROVC. Veel van onze medewerkers volgen er cursussen of hebben dit in het verleden gedaan. Toen ons ter ore kwam dat er bij de wederopbouw behoefte is aan praktijkinstallaties uit het bedrijfsleven, hebben wij besloten ons steentje bij te dragen. Een mooie bijkomstigheid is dat we in het practicum rondom de installatie ook zichtbaarheid krijgen, waardoor we direct in contact staan met onze doelgroep. Bovenal vinden we het belangrijk bij te dragen aan de ontwikkeling van technici. Na een cursus of opleiding komt de technicus met een frisse blik terug op de werkvloer. Dit zorgt voor nieuwe energie en motivatie en dat is cruciaal voor bedrijfssucces.”

Roel Greutink, manager business development bij ROVC : “ROVC werkt voor en door het bedrijfsleven. Daarom vinden we het belangrijk om de industrie te betrekken bij de inrichting van het practicum. Na de brand hebben we hun bijdrage bovendien extra nodig. Het is mooi om te zien dat organisaties hiertoe bereid zijn. We zijn Van Beek dan ook enorm dankbaar. Door deze industriële installaties komen cursisten in aanraking met wat zij in de praktijk tegenkomen. We streven er naar om het nieuwe practicum uit te rusten met bestaande én nieuwe technieken en moderne installaties. Zo kunnen we technici inspireren tot het vinden en toepassen van vernieuwende en pragmatische oplossingen op de werkvloer.”

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.