De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Cases & referenties

Ben je benieuwd hoe klanten van ROVC over onze producten en diensten denken? Hier vind je een overzicht van referenties, interviews en cases.

Technische aanleg is niet zo belangrijk, je moet vooral willen leren

Martine Paalman-Markvoort maakte in 2018 een grote carrièreswitch: Ze zegde haar baan in de thuiszorg op en werd onderhoudsmonteur CV bij Van Dam in Rijssen. Wij spraken haar over haar beweegredenen voor deze carrièreswitch, de opleidingen die ze daarvoor volgde en haar visie op de toekomst.

Bekijk interview

Rolstoellift keuren? Dat doen leden van Sociaal Fonds Mobiliteit nu zelf

Wat doe je als je als cao-aanspreekpunt voor de taxibranche merkt dat commerciële bedrijven zich de rol van officiële keurmeester toe-eigenen? Dan zorg je dat taxibedrijven zélf keurmeester kunnen worden. ROVC zette voor Sociaal Fonds Mobiliteit een maatwerktraining op, speciaal voor leden die de rolstoelliftkeuring binnenshuis willen houden. ‘Het loopt storm,’ vertelt Arbocoach Peer Vos.

Bekijk interview

F-gassen vragen in de maritieme sector om maatwerk

Seatrade is een dynamische en ambitieuze internationale rederij met meer dan 60 jaar ervaring in het vervoer van bederfelijke goederen en andere gevoelige ladingen. Om te voldoen aan de Europese wet- en regelgeving op het gebied van F-gassen, vroeg Seatrade aan ROVC een maatwerktaject op het gebied van F-gassen te ontwikkelen.

Bekijk interview

Bevlogen docent aan het woord: Stephan Jansen

Bij ROVC werken docenten die ‘met hun voeten in de klei’ staan. Veel van onze docenten combineren een baan binnen het vakgebied met het geven van lessen op onze cursuslocaties door heel het land. Als docent bij ROVC is het belangrijk dat je niet alleen kennis hebt van de theorie, maar ook van de praktijk.

Bekijk interview

Mammoet-monteur gaat elke dag voor goud

Stefan van den Eijnden (26) werkt als Senior Mechanic bij Mammoet op de afdeling Equipment Management (EMD) en daar is hij reuze trots op. Zes jaar geleden studeerde hij nog Werktuigbouwkunde in Bergen op Zoom.

Bekijk interview
volgende 1 2 3 4 17 volgende

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.