Zonder elektrotechnische opleiding toch werkzaamheden mogen uitvoeren? Volg de training NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning!

Doel

Na het afronden van de training NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning, kun je de gevaren en risico’s inschatten bij eenvoudige (elektrotechnische) werkzaamheden aan en nabij hoogspanningsinstallaties. Je bent in staat eenvoudige elektrotechnische handelingen op een veilige manier uit te voeren 

Niveau: Check ?
Duur: vanaf 1 dag
Vakgebied: Industriële Elektrotechniek, Veiligheid, Gezondheid & Milieu
Beoordelingscore: 8 op basis van 7 beoordelingen
Inschrijven Vraag een offerte aan

Verricht jij in je werk eenvoudige werkzaamheden aan elektrotechnische installaties of wil je door je werkgever benoemd worden tot NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning? Dan is de training NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning bedoeld voor jou. Je wordt opgeleid op het niveau Check. Voor deze cursus is geen specifieke technische vooropleiding vereist.

Waarom deze training volgen?

  • ROVC maakt deel uit van de NEN-commissies
  • Veilig werken volgens NEN 3840 vertaald naar de dagelijkse praktijk
  • Aandacht en ruimte voor praktijkervaringen
  • In 1 dag op de hoogte!
  • Gevaren van elektrische installaties
  • Wetgeving en normen
  • Elektriciteitsvoorziening
  • Bedienings- en veiligheidsmaatregelen in schakel- en verdeelinrichtingen
  • Bescherming tegen aanraking
  • Opwekking en distributie

Leren doe je in de praktijk. Ter ondersteuning van de lesstof worden daarom diverse praktijkoefeningen uitgevoerd die jouw inzicht in de theorie versterken.

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
donderdag 5 april 2018 Rooster Ede 1 dag Nog 1 inschrijving nodig voor gegarandeerde start € 375,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

Deze training wordt afgesloten met een eindtoets. Bij een positief eindresultaat ontvang jij een bedrijfserkend certificaat en kun je door jouw werkgever benoemd worden tot NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning.

CERTECH
Voor de organisatie van onze eindtoetsen werkt ROVC samen met CerTech. CerTech is een onafhankelijke examenorganisatie, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, organisatie en het afnemen van examens en toetsen. In opdracht van brancheorganisaties, adviesbureaus en opleidingsinstituten worden jaarlijks ruim 10.000 kandidaten geëxamineerd. Het gaat hierbij met name om examens en toetsen gericht op techniek, veiligheid, beveiliging en organisatie & communicatie. Heb je vragen over examens? Of ben je op zoek naar een partner om examens te laten organiseren? Bel CerTech op 0318 – 698 605 of kijk op www.certech.nl

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697