Zonder elektrotechnische opleiding toch werkzaamheden mogen uitvoeren? Volg de training NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning!

Niveau: Check ?
Duur: vanaf 1 dag
Vakgebied: Industriële Elektrotechniek, Veiligheid, Gezondheid & Milieu
Beoordelingscore: 7.3 op basis van 3 beoordelingen

Inschrijven Vraag een offerte aan

In het kort

Op het gebied van elektrische veiligheid stelt de Arbowet eisen om werknemers in het bedrijfsleven zo veilig en gezond mogelijk te laten werken en ze te beschermen tegen mogelijke elektrotechnische gevaren als elektrocutie, kortsluiting en brandgevaar. Deze training geeft een volledige instructie om de werkzaamheden op een veilige en correcte manier uit te voeren volgens NEN 3840. 

Voor wie?

De training NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning is bedoeld voor iedereen die eenvoudige werkzaamheden aan elektrotechnische installaties verricht of door zijn werkgever benoemd wil worden tot NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning. Je wordt opgeleid op het niveau Check. Voor deze cursus is geen specifieke technische vooropleiding vereist.

Waarom deze training volgen?

  • ROVC maakt deel uit van de NEN-commissies
  • Veilig werken volgens NEN 3840 vertaald naar de dagelijkse praktijk
  • Aandacht en ruimte voor praktijkervaringen
  • In 1 dag op de hoogte!

Na het afronden van de training NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning, weet je de gevaren en risico’s in te schatten bij eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden en ben je in staat eenvoudige elektrotechnische handelingen op een veilige manier uit te voeren.

Locatie Startdatum
Ede donderdag 2 november 2017 € 355,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. BTW

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan

  • Gevaren van elektrische installaties
  • Wetgeving en normen
  • Elektriciteitsvoorziening
  • Bedienings- en veiligheidsmaatregelen in schakel- en verdeelinrichtingen
  • Bescherming tegen aanraking
  • Opwekking en distributie

Leren doe je in de praktijk. Ter ondersteuning van de lesstof worden daarom diverse praktijkoefeningen uitgevoerd die jouw inzicht in de theorie versterken.

Deze training wordt afgesloten met een eindtoets. Bij een positief eindresultaat ontvang jij een bedrijfserkend certificaat en kun je door jouw werkgever benoemd worden tot NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning.

CERTECH
Voor de organisatie van onze eindtoetsen werkt ROVC samen met CerTech. CerTech is een onafhankelijke examenorganisatie, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, organisatie en het afnemen van examens en toetsen. In opdracht van brancheorganisaties, adviesbureaus en opleidingsinstituten worden jaarlijks ruim 10.000 kandidaten geëxamineerd. Het gaat hierbij met name om examens en toetsen gericht op techniek, veiligheid, beveiliging en organisatie & communicatie. Heb je vragen over examens? Of ben je op zoek naar een partner om examens te laten organiseren? Bel CerTech op 0318 – 698 605 of kijk op www.certech.nl

Duur Aantal bijeenkomsten All-inprijs (excl. BTW)
1 week 1 dag € 355,-
Catering & lesmateriaal

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijkoefening

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Keuze en kwaliteit

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk.


Studieadvies nodig? 0318 - 698 697