Zie je als servicemonteur schriftelijk rapporteren als een noodzakelijk kwaad dat veel tijd kost? Deze training leert je sneller en effectiever rapporteren.

Doel

Na het volgen van de training Effectieve storingsreportage is de totale effectiviteit van jouw rapportagewerkzaamheden verbeterd. Na afronding van deze cursus zal de schriftelijke rapportage je veel minder tijd kosten. Het draait in deze training om de communicatie en het doel van het rapporteren en niet om het Nederlands in de zin van spelling en grammatica.

Niveau: Maintain ?
Duur: vanaf 2 dagen op diverse startdata en locaties
Vakgebied: Organisatie & Communicatie
Inschrijven Vraag een offerte aan

Wanneer je in je werk als onderhouds- of servicemonteur snel en efficiënt een technische rapportage moet kunnen opstellen, dan is deze training van meerwaarde voor jou! Je wordt opgeleid op het niveau Maintain.

Waarom deze training volgen?

  • Speciaal ontwikkeld voor technici
  • Snel en efficiënt schriftelijk rapporteren
  • Verschillende rapportagevormen
  • Je wordt je ervan bewust dat niet automatisch duidelijk is wat je bedoelt
  • Mbo-deelkwalificatie
  • Diverse rapportagevormen, waaronder het storingsrapport, de werkbon, het verbetervoorstel en het testrapport
  • Praktische tips en vuistregels die direct toegepast en geoefend worden

Leren doe je in de praktijk. Daarom ga je aan de hand van diverse cases het wie, wat, waarom en hoe vastleggen op zogenaamde voorbereidingsformulieren. Dit zijn handige hulpmiddelen voor de werkelijke rapportage.

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
maandag 8 oktober 2018 Rooster Ede 2 dagen Met startgarantie € 825,00 Inschrijven
woensdag 5 december 2018 Rooster Ede 2 dagen € 825,00 Inschrijven
dinsdag 5 maart 2019 Rooster Ede 2 dagen € 825,00 Inschrijven
woensdag 14 november 2018 Rooster Rotterdam 2 dagen Nog 2 inschrijvingen nodig voor gegarandeerde start € 825,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

Gedurende de gehele cursus wordt je getoetst of je actief deelneemt en of je de geleerde vaardigheden op de juiste manier toepast in de praktijk. Bij een positief eindresultaat ontvang je een bedrijfserkend certificaat.  

CerTech 
Voor de organisatie van onze eindtoetsen werkt ROVC samen met CerTech. CerTech is een onafhankelijke examenorganisatie, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, organisatie en het afnemen van examens en toetsen. In opdracht van brancheorganisaties, adviesbureaus en opleidingsinstituten worden jaarlijks ruim 10.000 kandidaten geëxamineerd. Het gaat hierbij met name om examens en toetsen gericht op techniek, veiligheid, beveiliging en organisatie & communicatie. Heb je vragen over examens? Of ben je op zoek naar een partner om examens te laten organiseren? Bel CerTech op 0318 – 698 605 of kijk op www.certech.nl

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697