Bekijk de vergelijking via het menu

ROVC TechCenter

Binnen de techniek is het TechCenter van ROVC dé plaats voor technische professionals om technische kennis en ervaring op te doen.

Opleiden vanuit praktijksituaties

ROVC leidt je op vanuit en voor praktijksituaties. Altijd. De lesstof wordt door middel van herkenbare praktijkvoorbeelden verduidelijkt en vervolgens in practicumopstellingen geoefend. Speciaal daarvoor heeft ROVC een uniek practicum in Ede, Dordrecht en Helmond. De compleetheid van het practicum zorgt ervoor dat er eenvoudig geschakeld kan worden tussen diverse vakgebieden.

ROVC TechCenter in Ede

Op 1 maart 2021 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand in Ede. In het nieuwe practicum zijn 7 klimaattechnologieën geïntegreerd, die onderdeel uitmaken van het praktijkgedeelte van de installatiecursussen. 

Lees meer

Les bij ROVC

ROVC TechCenter in Dordrecht

Op 31 oktober 2022 wordt ons nieuwste TechCenter in Dordrecht in gebruik genomen. In het kloppende hart van de industrie en installatiebranche in Nederland. Wil je meer weten over het practicum in Dordrecht? Of wil je weten hoe je er komt?

Lees meer

ROVC TechCenter in Helmond

In 2020 is het TechCenter in Helmond geopend. Op het Brainport Human Campus, waar de mens centraal staat, vind je het TechCenter. Ben je benieuwd welke cursussen en trainingen je hier kunt volgen? Of wil je graag weten hoe je bij het TechCenter komt?

Lees meer

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.