Bekijk de vergelijking via het menu

Practicum

Naast het TechCenter in Ede beschikt ROVC over vele mobiele practicuminstallaties, worden er regionale practicumlocaties ingericht en is het mogelijk practicums op uw eigen installaties uit te voeren.

Opleiden vanuit praktijksituaties

ROVC leidt je op vanuit en voor praktijksituaties. Altijd. De lesstof wordt door middel van herkenbare praktijkvoorbeelden verduidelijkt en vervolgens in practicumopstellingen geoefend. Speciaal daarvoor heeft ROVC een uniek practicum in Ede. De compleetheid van het practicum zorgt ervoor dat er eenvoudig geschakeld kan worden tussen de diverse vakgebieden. Materialen van verschillende participanten dragen bij aan realistische en merkonafhankelijke practicumsituaties. ROVC werkt hiervoor samen met vele partijen uit de markt: onze participanten. 

Benieuwd naar onze practicumruimte? Bekijk hier ons practicum! 

Practicum waar je dat wilt

ROVC-practica kunnen dankzij mobiele installaties in veel gevallen ook elders plaatsvinden. Bij een incompany of maatwerk opleiding kan het practicum ook op eigen installaties worden verzorgd.

Als onderdeel van een open cursus

Veel open cursussen bevatten practicumonderdelen die op de leslocatie gevolgd worden. Het meest bekende is uiteraard het relaispracticum van Elektrisch schakelen, maar ook andere cursussen zijn voorzien van practicum op locatie, waarbij gewerkt wordt met koffers en/of mobiele installaties.

Tijdens een incompany of maatwerktraject

Dankzij de mobiele practicuminstallaties van ROVC kan het complete opleidingstraject plaatsvinden op uw eigen locatie. Om een complete koppeling met de dagelijkse praktijk te creëren is het natuurlijk ook mogelijk het practicum uit te voeren op uw eigen installaties.

Regionale practicumlocaties

Eén van de kenmerken van de regio-opleidingen van ROVC is dat het complete pakket aan benodigde cursussen in de regio gevolgd kan worden. Dit geldt uiteraard ook voor de practicumdagen. Als het nodig is, richt ROVC een practicumlocatie in op een leslocatie.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.