De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

ROVC - beste opleider van 2018

ROVC is vorige week verkozen tot beste opleider van 2018 in de categorie productie, bouw en techniek!
ROVC is verkozen tot beste opleider van 2018 in de categorie productie, bouw en techniek. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Springest. Op basis van ervaringen van cursisten worden de winnaars gekozen. Met een gemiddeld cijfer van een 8,2 behoort ROVC tot de beste technische opleiders!

Directeur John Huizing: ‘Wij zijn trots op deze prijs. Zeker in een jaar waarin we als bedrijf te maken hebben gehad met een brand, waarbij onze volledige leslocatie in Ede is verwoest. Met medewerking van bedrijfsleven, docenten en extra inzet van onze medewerkers en docenten is het ons gelukt om vrijwel alle cursussen door te laten gaan. Een deel van onze cursisten kreeg te maken met alternatieve locaties en wijzigingen in planningen. Wij hebben er alles aan gedaan om onze kwaliteit hoog te houden. De prijs is dan ook een bijzondere blijk van waardering!”


Persoonlijk studieadvies

We adviseren je graag over de opleidingen die je in het dagelijks werk kunt gebruiken. Bel of e-mail ons voor een persoonlijk studieadvies!

Rob Manders

Studieadviseur

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op voor advies op maat!

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.