Wil je leren wat een GBS-systeem is en eenvoudige beheerstaken uitvoeren? Bekijk de cursus Gebouwbeheersystemen - basis gebruik. 

Doel

Na het afronden van de cursus Gebouwbeheersystemen - basis gebruik kun je eenvoudige beheerstaken uitvoeren aan installaties en systemen die zijn aangesloten op een GBS-systeem. Je kunt informatie opzoeken, eenvoudige bedieningstaken uitvoeren en storingsmeldingen afhandelen.

Niveau: Check ?
Duur: vanaf 2 dagen waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld in ons practicum op diverse startdata en locaties
Vakgebied: Gebouwautomatisering
Beoordelingscore: 8.1 op basis van 18 beoordelingen
Inschrijven Vraag een offerte aan

Werk jij als portier, conciërge of gebouwbeheerder en kom je in je werk regelmatig in aanraking met gebouwbeheersystemen? Dan is de training Gebouwbeheersystemen -- basis gebruik geschikt voor jou! Je wordt opgeleid op het niveau Check. Een technische vooropleiding is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Waarom deze cursus volgen?

  • De basiscursus om eenvoudige beheerstaken te leren!
  • In 2 dagen is jouw kennis up-to-date!
  • Zelf aan de slag met praktijkoefeningen!

Inleiding gebouwbeheersystemen

  • Toepassing en functie van GBS-systemen
  • Opbouw van GBS-systemen
  • Werken met een gebouwbeheersysteem, bediening en storingsmeldingen
  • Signaalgevers en uitvoerorganen

Tijdens deze cursus gaat u werken met GBS-systemen van verschillende merken (Priva, Johnson Controls en Webeasy). U leert het systeem gebruiken om installaties te bedienen en storingsmeldingen af te handelen.

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
vrijdag 9 maart 2018 Rooster Ede 2 dagen waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld in Ede Met startgarantie € 680,00 Inschrijven
maandag 17 september 2018 Rooster Ede 2 dagen waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld in Ede € 680,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

Deze cursus wordt op de laatste bijeenkomst (de practicumdag) afgesloten met een examen. Bij een positief eindresultaat ontvangt u een bedrijfserkend diploma.

CerTech 
Voor de organisatie van onze examens werkt ROVC samen met CerTech. CerTech is een onafhankelijke examenorganisatie, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, organisatie en het afnemen van examens en toetsen. In opdracht van brancheorganisaties, adviesbureaus en opleidingsinstituten worden jaarlijks ruim 10.000 kandidaten geëxamineerd. Het gaat hierbij met name om examens gericht op techniek, veiligheid, beveiliging en organisatie & communicatie. Heeft u vragen over examens? Of bent je op zoek naar een partner om examens te laten organiseren? Bel CerTech op 0318 – 698 605 of kijk op www.certech.nl

Beoordelingsscore

8.1

Gebaseerd op basis van 18 beoordelingen

Ervaringen

Ik vond de cursus zeer geslaagd. Duidelijke uitleg bij zowel theorie als praktijk .

Mireille Windster, dinsdag 4 oktober 2016 9
Studieadvies nodig? 0318 - 698 697