Werken bij dé opleider voor technisch Nederland? Wij zoeken collega's! Bekijk onze vacatures
Jouw favorieten

Je hebt nog geen trainingen, cursussen of opleidingen bewaard.

Bekijk de vergelijking via het menu
Jouw favorieten

Je hebt nog geen trainingen, cursussen of opleidingen bewaard.

Blogs

Leuke artikelen over de techniek!

Docent Richard Abels aan het woord

7 december 2020

Binnenkijken bij… KROHNE

12 november 2020
KROHNE is een wereldwijde toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. In Dordrecht vinden we KROHNE Nederland, de Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie van de KROHNE - groep. We gingen in gesprek met Louis Potdevin, branche-manager Marine Industry bij KROHNE.

Klaar voor de toekomst

5 oktober 2020
Als Practicuminnovatiemanager bij ROVC is Erwin de Kruijff verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze practicumlocaties. Hij vertelt hoe ROVC ervoor zorgt dat deze locaties altijd innovatief zijn.

ROVC TechCenter Ede wordt Living Lab

23 september 2020
Het nieuwe TechCenter in Ede wordt voorzien van de nieuwste technieken. Die technieken willen wij graag in de trainingen gebruiken om onze cursisten zo goed mogelijk op te leiden. Rolf Huijssen en Bas Spaan vertellen hoe zij hun innovaties inzetten om de ROVC-cursisten klaar te stomen voor de toekomst.

Een leven lang ontwikkelen

22 september 2020
Wil jij doorpakken met het invoeren van competentiemanagement binnen jouw organisatie? Zodat jouw bedrijf toekomstbestendig wordt, blijft én je in staat bent jouw kostbare technische personeel langer te behouden? Vraag dan de Competentie Quick Scan aan via rovc.nl/quickscan.

Docent Sebastiaan Doldersum aan het woord

21 september 2020

Praktijkdocent Rob Scharff

3 september 2020
Een docent met relevante praktijkervaring maakt het verschil: dat is het uitgangspunt van ROVC Technische Opleidingen. Al onze docenten komen uit het werkveld waarin ze nu lesgeven. Maar waarmee maken zij dat verschil nou precies? Rob Scharff - docent hydrauliek met een jarenlange achtergrond in de maritieme industrie - onthult graag zijn aanpak.

Binnenkijken bij... ArcelorMittal

20 augustus 2020
ArcelorMittal is de grootste producent van staal ter wereld. Wereldwijd werken er 209.000 mensen. Annemiek Danen werkt als HR Officer bij ArcelorMittal Projects Europe. Zij vertelt ons wat het bedrijf doet en hoe een intern opleidingstraject volledig maatwerk is. 

Binnenkijken bij… Motrac Industries

15 juli 2020
Voor dit ‘Binnenkijken bij-artikel’ interviewden we Hans Nijkamp, Hydraulic System Engineer bij Motrac Industries. Hans legt ons uit wat ze bij Motrac doen en hoe ze denken over opleiden.

Werk, privé én een opleiding. Hoe combineer je dat?

11 juni 2020
Naast je werk nog een opleiding volgen kan een kluif zijn, tenzij je het goed weet te combineren met je privéleven. Het kan lastig zijn om na je werkdag nog dingen voor je opleiding te moeten doen.
volgende 1 2 3 4 volgende

ROVC gebruikt cookies op haar website. Door het plaatsen van deze cookies kunnen we onder andere het bezoekersgedrag analyseren. Met deze data maken we de site gebruiksvriendelijker. Ook kunnen we de cookies gebruiken voor social media en zorgen we dat je relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer je gebruik maakt van de ROVC-website.

Meer informatie over de cookies en privacy vind je in ons privacy statement en cookiestatement. Als je gebruik blijft maken van deze website, ga je akkoord met de cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.

Terug naar vorige

Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.