Snelle hulp bij het bevrijden van opgesloten liftpassagiers. Liftenland traint jouw medewerkers om liftpassagiers snel en veilig te bevrijden.

Doel

Wil jij bij een liftopsluiting veilig en snel de opgesloten passagiers kunnen bevrijden? Werk je bijvoorbeeld bij een technische dienst, ben je BHV-er, huismeester of wijkopzichter? Dan is de cursus Veilig bevrijden van opgesloten liftpassagiers voor jou bedoeld.  

Niveau: ?
Duur: vanaf 1 dagdeel
Vakgebied: Veiligheid, Gezondheid & Milieu
Beoordelingscore: 9 op basis van 2 beoordelingen
Inschrijven Vraag een offerte aan

Deze training is bedoeld voor iedereen die bij een liftopsluiting veilig en snel de opgesloten passagiers wil kunnen bevrijden. Vaak zijn de deelnemers aan deze training technische dienst medewerkers, BHV'ers, huismeesters en wijkopzichters.

Over Liftenland.nl

Is snelle hulp bij het bevrijden van opgesloten liftpassagiers belangrijk voor uw organisatie? Liftenland traint uw eigen medewerkers om opgesloten liftpassagiers op een deskundige manier in veiligheid te brengen.

Bekijk het totale aanbod

De training bestaat uit een theorie- en praktijkdeel.
Er is geen studie vooraf nodig.

  • Verantwoordelijkheden van eigenaar/beheerder, werkgever, werknemer, liftonderhoudsbedrijf en keuringsinstelling.
  • Regels en normen voor liften.
  • Lifttechniek, tractieliften, hydraulische liften en machinekamerloze liften.
  • Gevaren en risico's bij liften.
  • Werkinstructies.
  • Praktische ervaring opdoen bij liften.

Er is veel ruimte voor vragen over specifieke situaties.

Deze training bestaat uit een compact theoriedeel, waarna de deelnemers het geleerde in de praktijk gaan oefenen met liften op de trainingslocatie.

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
dinsdag 14 augustus 2018 Rooster Almere 1 dagdeel € 185,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

Na de training leggen de deelnemers een toets af waarna zij een certificaat ontvangen. Met dit certificaat kan worden aangetoond dat je in staat bent om veilig in te grijpen bij een lift-opsluiting.

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697