Wil je je specialiseren in het installeren en onderhouden van noodverlichting? Schrijf je nu in voor deze training. 

Doel

Na het volgen van de training Specialist Installatie & Onderhoud Noodverlichting kun je noodverlichting op een correcte en veilige manier installeren. Je kunt de status bepalen van de geïnstalleerde noodverlichtingsarmaturen en een logboek van noodverlichting beoordelen en opstellen. Je bent in staat de diverse typen noodverlichtingsarmaturen te herkennen en noodverlichtingsarmaturen correct te onderhouden.

Niveau: ?
Duur: vanaf 1 dag op diverse startdata en locaties
Vakgebied: Gebouwautomatisering
Beoordelingscore: 8 op basis van 1 beoordelingen
Inschrijven Vraag een offerte aan

Hou jij je bezig met het installeren en onderhouden van noodverlichting? Beschik je over enige kennis van elektriciteit en ervaring met elektrotechnische werkzaamheden? Heb je inzicht in de installatie en praktische ervaring met de werkzaamheden? Heb je inzicht in mogelijke gevaren en de in acht te nemen voorzorgsmaatregelen? Dan is de cursus Specialist Installatie & Onderhoud Noodverlichting bedoeld voor jou! Een vooropleiding op ten minste mbo-niveau 2 is gewenst.

Over Kenniscentrum Noodverlichting

Het Kenniscentrum Noodverlichting verbreedt én verdiept uw kennis in noodverlichting. Hiermee willen we samen met u een bijdrage leveren aan een veilige en verantwoorde ontruiming van een gebouw in een noodsituatie.

Bekijk het totale aanbod

De training is gebaseerd op de volgende wetten, normen en richtlijnen:

  • ISSO 79 (2010)
  • Bouwbesluit (2012)
  • NEN1010 (2008 / 2015)
  • ISSO publicatie 79 (2015)

De studiebelasting beperkt zich tot het volgen van de trainingen en een korte praktijkgerichte huiswerkopdracht. 

Deze training bestaat voor het grootste deel uit praktijkgerichte werkvormen en voor een beperkt deel uit klassikale lesvormen. Je gaat in onze praktijkruimte aan de slag met een grote diversiteit aan producten van verschillende fabrikanten. In onze belevingsruimte ervaar je het belang van goed geïnstalleerde en onderhouden noodverlichting.

Na afloop van de training ontvang je documentatiemateriaal dat je als naslagwerk bij jouw dagelijkse werkzaamheden kunt gebruiken.

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
dinsdag 18 september 2018 Rooster Velp 1 dag € 245,00 Inschrijven
dinsdag 27 november 2018 Rooster Velp 1 dag € 245,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

 

We bieden jou professionele begeleiding en ondersteuning na afloop van de training. Na de training kun je met al jouw vragen terecht bij onze helpdesk (0800 326 67 82) en blijf je op de hoogte met onze nieuwsbrief. Je kunt je tevens aanmelden voor een partnervermelding, waarmee je ook aan jouw relaties kunt laten zien dat je investeert in kennis en kunde.

Na afloop van de training Specialist Inspectie Noodverlichting ontvang je een certificaat van deelname van het Kenniscentrum Noodverlichting.

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697