Wil je je specialiseren in het inspecteren van noodverlichting? Volg de training Specialist inspectie noodverlichting. Schrijf je nu in!

Doel

Na het volgen van de training Specialist Inspectie Noodverlichting kun je bepalen welke wet- en regelgeving van toepassing is op het gebouw, je kunt de status van het gebouw bepalen en vastleggen in een inspectierapport en je kunt een onderbouwd advies geven over de nodige aanpassingen in bestaande installaties.

Niveau: ?
Duur: vanaf 1 dag op diverse startdata en locaties
Vakgebied: Gebouwautomatisering
Beoordelingscore: 8 op basis van 1 beoordelingen
Inschrijven Vraag een offerte aan

Hou jij je in je werk bezig met het inspecteren van noodverlichting? Dan is de training Specialist inspectie noodverlichting  interessant voor jou! De inhoud en het niveau is gelijk aan mbo-Elektrotechniek niveau 4. Je moet bekend zijn met NEN 1010 en NEN 3140 om aan deze cursus te kunnen deelnemen.

Over Kenniscentrum Noodverlichting

Het Kenniscentrum Noodverlichting verbreedt én verdiept uw kennis in noodverlichting. Hiermee willen we samen met u een bijdrage leveren aan een veilige en verantwoorde ontruiming van een gebouw in een noodsituatie.

Bekijk het totale aanbod

De training is gebaseerd op de volgende wetten, normen en richtlijnen:

 • Bouwbesluit (2012)
 • Arbowet (1999)
 • Arbobesluit (1997)
 • NEN-EN 1838 (2013)
 • NEN-EN ISO 7010 (2013)
 • NEN 1010 (2008 / 2015)
 • NEN-EN-IEC 60598-2-22 (2014)
 • NEN 4001 (2006)
 • NEN-EN 50171
 • NEN-EN 50172
 • Atex (1999)
 • ISSO publicatie 79 (2015)

De studiebelasting van deze training bestaat uit:

 • Een e-learningmodule ter voorbereiding met studiebelasting van circa 3 uur
 • Één dag training in het Kenniscentrum Noodverlichting
 • Circa 2 uur voor een praktijkgerichte huiswerkopdracht

Deze training is een mix van klassikale werkvormen en -opdrachten die individueel of in groepjes worden uitgewerkt. Deze oefeningen sluiten aan bij de theorie en stellen je in staat de theorie eigen te maken. Door het maken van werkopdrachten en het testen van kennis neem je actief de stof op. Ook onze faciliteiten, zoals een belevingsruimte en een digitaal schoolbord, maken de training tot dynamisch geheel.

Na afloop van de training ontvang je documentatiemateriaal dat je als naslagwerk bij jouw dagelijkse werkzaamheden kunt gebruiken.

E-learning
Ter voorbereiding van deze training doorloop je zelfstandig een online trainingsmodule waarmee je je de belangrijkste wet- en regelgeving eigen maakt en de onderlinge samenhang leert kennen. Je doet zo alvast de nodige theoretische kennis op, waardoor de training in Velp zo praktijkgericht mogelijk kan worden ingevuld. De stof uit deze voorbereidingsmodule wordt op interactieve manier bij aanvang van de training herhaald.

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
donderdag 13 september 2018 Rooster Velp 1 dag € 245,00 Inschrijven
donderdag 15 november 2018 Rooster Velp 1 dag € 245,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

We bieden jou professionele begeleiding en ondersteuning na afloop van de training. Na de training kun je met al jouw vragen terecht bij onze helpdesk (0800 326 67 82) en blijf je op de hoogte met onze nieuwsbrief. Je kunt je tevens aanmelden voor een partnervermelding, waarmee je ook aan jouw relaties kunt laten zien dat je investeert in kennis en kunde.

Na afloop van de training Specialist Inspectie Noodverlichting ontvang je een certificaat van deelname van het Kenniscentrum Noodverlichting.

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697