Ben jij bekend met SolidWorks, maar wil je nog meer verdieping over het programma? Schrijf je in voor deze training!

Doel

Na het volgen van de training SolidWorks – gevorderd kun je nog beter omgaan met Solidworks. Uiteindelijk kan je nog meer uit het CAD-pakket halen en kun je productiever werken. 

Niveau: ?
Duur: vanaf 10 dagdelen
Vakgebied: Aandrijftechniek, Installatietechniek, Werktuigbouw
Vraag een offerte aan

Werk jij al met SolidWorks en wil je nog meer gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van dit programma? Werk je bijvoorbeeld als tekenaar of medewerker technische dienst en wil je zelf een tekening kunnen opzetten? Ben je werkvoorbereider of productiemedewerker? Dan is de training SolidWorks – gevorderd bedoeld voor jou! 

Let op! Deze training bestaat uit 10 dagdelen. Jij bepaalt zelf wanneer je de training volgt bij CRAFT-Education. In de ochtend of de middag. Je krijgt hierover nadere informatie na je inschrijving. 

Over CRAFT-Education

CRAFT-Education is een onderwijsinstituut dat gespecialiseerd is in het leren door te doen. Gespecialiseerd in technische tekeninglezen en CAD Systemen zoals SolidWorks, Autodesk Inventor en Autocad.

Bekijk het totale aanbod

In deze gevorderde training SolidWorks leer je handige functies binnen het CAD-pakket. Denk aan:

  • Sheetmetal
  • Weldments
  • MBD (model based definition)
  • Complexe samenstellingen

Je leert gevorderde functies door ze praktisch uit te voeren binnen een aantal opdrachten met daarbij een grote eindopdracht, namelijk het maken van een “Crusher”. Daarbij moet je veel teken- / modelleerfuncties gebruiken die in SolidWorks zitten.  

Deze training is opgebouwd door ‘Learning by doing’, Daardoor ken jij alle ins en outs van SolidWorks. Aan de hand van praktische opdrachten ga je aan de slag. 

Voor deze cursus is momenteel geen startdatum gepland. Heb je interesse in deze cursus? Laat het ons weten via een planningsverzoek of bel ons op 0318 – 698 697!

Aan het einde van deze training maak je een examen. Na het succesvol afsluiten van dit examen ontvang je een certificaat.  

Na het succesvol behalen verdiend de deelnemer een CRAFT-Education Badge. Deze badge is een jaar geldig en staat garant voor de CRAFT-Education in kennis, kunde en vaardigheden in het basis gebruik van SolidWorks. 

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697