Wil jij meer leren over de schrijfregels en woordenlijst van STE (Simplified Technical English)? Het is dé standaard voor technische documentatie.

Doel

Na afronding van de training Simplified Technical English ken je de schrijfregels en kun je de standaard gebruiken. In de training zul je fragmenten uit jouw eigen werk herschrijven met de assistentie van de trainer. De resultaten worden in  collectief verband besproken. Ook krijg je handvatten uitgereikt voor het controleren van teksten.

Niveau: ?
Duur: vanaf 2 dagen
Vakgebied: Organisatie & Communicatie
Inschrijven Vraag een offerte aan

Ben jij auteur en schrijf je Engelse teksten voor een publiek met een matige beheersing van het Engels? Moet jij om reden van vertaalbaarheid, herbruikbaarheid of ondubbelzinnigheid Engelse teksten anders gaan opzetten? Ben jij beroepsmatig geïnteresseerd in standaardisatie, kwaliteit, procesverbetering en wereldwijde communicatie? Dan is de training Simplified Technical English bedoeld voor jou! Kortom, voor zowel technisch schrijvers, productmanagers, constructeurs en kwaliteitsfunctionarissen. De training wordt in het Engels gegeven.  

Over Triview

Triview heeft in 24 jaar veel expertise opgebouwd op het gebied van technische informatieoverdracht. Deze expertise delen we graag. Daartoe bieden wij een pakket aan van trainingen en cursussen op het vakgebied van technische documentatie.

Bekijk het totale aanbod

Programma dag 1:

  • Overzicht huidige status en ontwikkelingen voor ASD-STE100
  • Uitleg van de specificatiestructuur
  • Uitleg STE-schrijfregels
  • Toepassing STE-schrijfregels: oefening en bespreking
  • Overzicht STE-vocabulaire

Programma dag 2:

  • Instructie schrijven/herschrijven
  • Oefening herschrijven (eigen documentatie)
  • Bespreking oefening
  • Vraag en antwoord
  • Uitreiking certificaat

Voor dag 2 vragen we elke deelnemer om vooraf 3-5 pagina’s eigen Engelstalige documentatie op te sturen. Deze worden bekeken door de trainer en gebruikt bij de herschrijfoefening. 

In de training komen praktijkcases aan bod. Ook ga je aan de slag met eigen documentatie. 

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
woensdag 12 september 2018 Rooster Soesterberg 2 dagen € 1.024,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

De training wordt afgesloten met een certificaat van deelname.

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697