Wil jij kunnen voorzien wanneer zich een storing voor gaat doen? Schrijf je in voor deze cursus!

Doel

Na het volgen van de training Proactief onderhoud ben je in staat vroegtijdig de signalen op te pikken die machines afgeven voordat ze storen. Zo kan je inventief ingrijpen en voorkom je onnodige stilstand en spoedreparaties. De hectiek van 'hit en run' binnen de technische dienst verdwijnt je vak wordt nog mooier!

Niveau: ?
Duur: vanaf 3 dagen
Vakgebied: Aandrijftechniek, Werktuigbouw
Inschrijven Vraag een offerte aan

Wil jij je verder ontwikkelen in de techniek en je creativiteit en initiatief inzetten om storingen uit te bannen in plaats van ze alleen maar op te lossen? Wil je jouw technische inzicht verruimen en je werk in de techniek aantrekkelijker maken? Werk jij als technicus die verantwoordelijk is voor onderhoud? Ben je bijvoorbeeld service- of onderhoudsmonteur? Dan is de training Proactief onderhoud bedoeld voor jou! 

Over MTD

MTD brengt al meer dan 20 jaar de kosten voor onderhoud naar bedenen. Door conditiebewaking met behulp van trilling- en ultrasoon- en stroboscoop technieken. Praktijkgericht traint MTD technici op dit gebied.

Bekijk het totale aanbod

In de training komen de volgende algemene onderwerpen aan bod:

  • De voor- en nadelen van de verschillende onderhoudstrategiën 
  • Hoe om te gaan met je zintuigen in het onderhoud
  • De patronen van storingen in lagers, motoren, pompen transportbanden, bouten, koppelingen, staalkabels, V-snaren, vertanding, thermografie en olie
  • Kennis van stroming, trillingsterkte, resonanties, kritisch toerental, wanddiktemeting en trillingen

Tijdens de training wordt praktisch geoefend met elektronica die je zintuigen aanvullen. We oefenen in het herkennen en beoordelen van stoorsignalen. Uiteraard is het mogelijk om eigen cases in te brengen en te bespreken. 

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
dinsdag 2 oktober 2018 Rooster Ede 3 dagen € 1.180,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697