Wil jij correct leren meten aan CV-ketels/gastoestellen en installaties? Schrijf je in en leer omgaan met meetinstrumenten, het interpreteren van gemeten waarden en het verbrandingsproces. 

Doel

Na afronding van de training Praktisch meten aan gastoestellen en installaties kun je meetinstrumenten op de juiste wijze toepassen. Ook ben je in staat een rapportage te maken van de meetgegevens en daarbij de juiste conclusies te formuleren.  

Niveau: ?
Duur: vanaf 2 dagen
Vakgebied: Installatietechniek, Klimaattechniek
Beoordelingscore: 10 op basis van 1 beoordelingen
Vraag een offerte aan

Kom jij in je werk als installateur in aanraking met CV-ketels, gastoestellen en installaties? Wil je meer weten over metingen? Dan is de cursus Praktisch meten aan gastoestellen en installaties bedoeld voor jou! 

Let op: na inschrijving neemt Installatiewerk altijd contact met je op om de details (gewenste planning en locatie) met je door te nemen. Facturatie gebeurt rechtstreeks door Installatiewerk. 

Over InstallatieWerk Nederland

Vanuit InstallatieWerk Contract-Onderwijs zorgen we voor actuele, praktijkgerichte trainingen en cursussen op maat.

Bekijk het totale aanbod

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductiegesprek met de docent (wat willen we bereiken)
  • Meetinstrumenten en toepassing
  • Interpreteren van gemeten waarden
  • Praktische oefeningen aan toestellen en/of installaties
  • Verloop van het verbrandingsproces
  • Diverse storingen kunnen vinden met praktisch meten
  • Afsluiting met eventueel advies voor vervolgcursus

In deze training ga je aan de slag met praktijkopdrachten in de werkplaats van Installatiewerk. 

Voor deze cursus is momenteel geen startdatum gepland. Heb je interesse in deze cursus? Laat het ons weten via een planningsverzoek of bel ons op 0318 – 698 697!

Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar jou en/of je werkgever toegestuurd. Deze documenten geven jou de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffende de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van de bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Certificaat
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toets moment, om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvang je een certificaat van InstallatieWerk Nederland.

Cursusgroepen/Maatwerk
InstallatieWerk Contract-Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die jou het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697