Wil jij correct leren meten aan CV-ketels/gastoestellen en installaties? Schrijf je in en leer omgaan met meetinstrumenten, het interpreteren van gemeten waarden en het verbrandingsproces. 

Doel

Na afronding van de training Praktisch meten aan gastoestellen en installaties kun je meetinstrumenten op de juiste wijze toepassen. Ook ben je in staat een rapportage te maken van de meetgegevens en daarbij de juiste conclusies te formuleren.  

Niveau: ?
Duur: vanaf 2 dagen op diverse startdata en locaties
Vakgebied: Installatietechniek, Klimaattechniek
Beoordelingscore: 10 op basis van 1 beoordelingen
Inschrijven Vraag een offerte aan

Kom jij in je werk als installateur in aanraking met CV-ketels, gastoestellen en installaties? Wil je meer weten over metingen? Dan is de cursus Praktisch meten aan gastoestellen en installaties bedoeld voor jou! 

Let op: na inschrijving neemt Installatiewerk altijd contact met je op om de details (gewenste planning en locatie) met je door te nemen. 

Over InstallatieWerk Nederland

Vanuit InstallatieWerk Contract-Onderwijs zorgen we voor actuele, praktijkgerichte trainingen en cursussen op maat.

Bekijk het totale aanbod

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductiegesprek met de docent (wat willen we bereiken)
  • Meetinstrumenten en toepassing
  • Interpreteren van gemeten waarden
  • Praktische oefeningen aan toestellen en/of installaties
  • Verloop van het verbrandingsproces
  • Diverse storingen kunnen vinden met praktisch meten
  • Afsluiting met eventueel advies voor vervolgcursus

In deze training ga je aan de slag met praktijkopdrachten in de werkplaats van Installatiewerk. 

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
donderdag 28 juni 2018 Rooster Didam 2 dagen € 540,00 Inschrijven
dinsdag 17 juli 2018 Rooster Hoofddorp 2 dagen € 540,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar jou en/of je werkgever toegestuurd. Deze documenten geven jou de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffende de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van de bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Certificaat
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toets moment, om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvang je een certificaat van InstallatieWerk Nederland.

Cursusgroepen/Maatwerk
InstallatieWerk Contract-Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die jou het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697