Leer de basis over lifttechniek, wetgeving en liftbeheer. Krijg praktisch inzicht in jouw liftenbestand tijdens deze 1-daagse training!

Doel

Na afronding van de training Praktisch liftbeheer beschik je over een certificaat waarmee je kunt aantonen dat je voldoende onderricht bent om veilig te werken in machinekamer en schacht. Je hebt basiskennis over lifttechniek en bent bekend met specifieke liftwetgeving. Je kent de beheersaspecten van liften.  

Niveau: ?
Duur: vanaf 1 dag
Vakgebied: Installatietechniek, Veiligheid, Gezondheid & Milieu
Inschrijven Vraag een offerte aan

Ben jij in je werk verantwoordelijk voor het liftbeheer? Werk je bijvoorbeeld als gebouwbeheerder, facility manager, inkoper of hoofd technische dienst?  

Over LiftAcademy

Veiligheidsopleidingen rond liften, roltrappen, hoogwerkers en gevelinstallaties LiftAcademy is dé opleider voor iedereen die met of bij liften, roltrappen, gevelinstallaties en hoogwerkers werkt.

Bekijk het totale aanbod
In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • algemene lifttechniek
  • voorschriften en juridische kaders
  • richtlijn Liften
  • beheersaspecten
  • veilig werken rondom liften

Theorie en praktijk worden in deze training gecombineerd. Op de cursuslocatie is een lift aanwezig waarbij de procedures worden doorgenomen voor het veilig betreden van de diverse liftruimtes. Tevens worden hier beheersaspecten toegelicht.

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
woensdag 28 november 2018 Rooster Amsterdam 1 dag € 665,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

Na afloop van de training ontvang je een pasje en een certificaat. Daarmee kan je aantonen dat je voldoende onderricht bent om veilig te werken in machinekamer en schacht.

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697