Wil je brede kennis over de toepassing en onderhoud van zonnestroomsystemen? Schrijf je nu in voor deze training!

Doel

Na het volgen van de cursus Ontwerp Zonnestroomsystemen kun je een opdrachtgever over de keuze en installatie van een zonnestroomsysteem adviseren, rekening houdend met de wensen en financiële en bouwkundige mogelijkheden van de klant. Je bent in staat de werkvoorbereiding, realisatie, oplevering en onderhoudsaspecten van een zonnestroomsysteem te beschrijven.

Niveau: ?
Duur: vanaf 3 dagen op diverse startdata en locaties
Vakgebied: Klimaattechniek
Inschrijven Vraag een offerte aan

Ben jij installateur? Of kaderfunctionaris bij een installateur? Stafmedewerker van een instelling? Projectontwikkelaar, leverancier of adviseur? Dan is de training Ontwerp Zonnestroomsystemen bedoeld voor jou!

Over BDA Dak- en Gevelopleidingen

BDA Dak- en Gevelopleidingen organiseert praktijkgerichte trainingen over het Ontwerp, Uitvoeren en Verduurzaming van daken en gevels. Op het gebied van Zonne-energie hebben wij ons ontwikkeld tot het belangrijkste opleidingsinstituut van Nederland.

Bekijk het totale aanbod
  • Werking zonnestroomsystemen
  • Systeemtypen, toepassing en rendement
  • Bouwkundige aspecten zonnestroomsystemen
  • Advisering en verkoop
  • Kengetallen kostenopstelling systemen, calculeren
  • Werkvoorbereiding, uitvoering en onderhoud

Tijdens deze 3-daagse training werk je drie opdrachten uit waarbij alle doelstellingen aan bod komen. Tevens krijg je thuisopdrachten mee en zijn er demonstraties en toelichtingen in onze praktijkruimte.

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
maandag 3 september 2018 Rooster Gorinchem 3 dagen € 1.445,00 Inschrijven
maandag 5 november 2018 Rooster Gorinchem 3 dagen € 1.445,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

Je ontvangt de laatste trainingsdag een getuigschrift van deelname aan de betreffende cursus (een certificaat is optioneel).

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697