Wil jij het OK CV certificaat halen? Een bewijs van vakmanschap om als Energie Service Specialist cv-ketels te inspecteren en te onderhouden.

Doel

Na afronding van de training OK CV ben je Energie Service Specialist. Je kunt cv-ketels volgens de voorschriften van de fabrikant inspecteren, onderhouden en optimaal inregelen. Je kunt metingen doen, zoals een meting van de CO-waarde (koolmonoxide) en de CO2-waarde (kooldioxide) en de uitkomsten met de waardes van de fabrikant vergelijken. Bij grote afwijkingen ben je in staat de oorzaak te zoeken. Je kunt vaststellen of het vermogen van de ketel goed is afgestemd op de radiatoren en eventuele andere afgiftebronnen, zoals convectoren. Je kunt een beoordelingsrapport opstellen met een schriftelijk advies over het energiezuinig gebruik en de veiligheid van cv-installaties.

Niveau: ?
Duur: vanaf 2 dagen op diverse startdata en locaties
Vakgebied: Installatietechniek, Klimaattechniek
Inschrijven Vraag een offerte aan

Ben jij werkzaam als servicemonteur en wil je Energie Service Specialist worden? Dan is de training OK CV bedoeld voor jou! 

Let op: na inschrijving neemt Installatiewerk altijd contact met je op om de details (gewenste planning en locatie) met je door te nemen. 

Over InstallatieWerk Nederland

Vanuit InstallatieWerk Contract-Onderwijs zorgen we voor actuele, praktijkgerichte trainingen en cursussen op maat.

Bekijk het totale aanbod

In de training komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Introductiegesprek met de docent (wat willen we bereiken?)
  • Theorie en praktijk m.b.t. CV-Onderhoud en klantadvies
  • Veiligheid, gezondheid en milieu / wetgeving, normen en richtlijnen
  • Technische beginselen, verbranding en verwarming
  • Installatie en toestellen
  • Communicatie
  • Theorie & praktijkexamen
  • Afsluiting met eventueel advies voor vervolgcursus

Eisen

Om onder het kwaliteitslabel van OK CV te kunnen werken, moet jouw bedrijf kunnen aantonen over de juiste kennis te beschikken. Leer hier meer over de eisen.

Deze training duurt 4 dagdelen, inclusief examen in het laatste dagdeel. Het examen bestaat uit een theorietoets, praktijktoets (analyseren en verhelpen van een aantal storingen aan verschillende merken en typen cv-installaties) en het voeren van een klantgesprek.

Startdatum Locatie Aantal bijeenkomsten Prijs
woensdag 5 september 2018 Rooster Didam 2 dagen € 625,00 Inschrijven
dinsdag 9 oktober 2018 Rooster Hoofddorp 2 dagen € 625,00 Inschrijven
dinsdag 9 oktober 2018 Rooster Roermond 2 dagen € 625,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. btw

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan


Voor deze prijzen krijg je all-in service, waaronder:

Geen verborgen kosten

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijk

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Docenten uit het werkveld

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk!

Certificaat
Na afloop van deze training ontvang je het ESS (Energie Service Specialist) OK-CV certificaat van Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Nederland. 

Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar je toegestuurd. Deze documenten geven je de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van de bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
InstallatieWerk Contract-Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die jou het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697