Heb je de bevoegdheden van jouw VOP-ers omwille van de veiligheid ingekaderd? Dan is deze training de ideale (her)instructie voor jouw mensen.

Doel

Na afronding van de cursus NEN 3140 Voldoende onderricht persoon - beperkt kun je gevaren en risico's inschatten bij eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden en kun je handelingen op een veilige manier uitvoeren. Je bent in staat op een veilige en verantwoorde manier beveiligingen te resetten, smeltpatronen en (TL-)lampen te vervangen.

Niveau: Check ?
Duur: Afhankelijk van de cursusvariant
Vakgebied: Industriële Elektrotechniek, Veiligheid, Gezondheid & Milieu
Vraag een offerte aan

Verricht jij voor je werk eenvoudige werkzaamheden aan elektrotechnische installaties of wil jij door je werkgever benoemd worden tot Voldoende onderricht persoon (met beperkte bevoegdheden)? Dan is de training NEN 3140 Voldoende onderricht persoon – beperkt bedoeld voor jou.

Waarom deze training volgen?

  • Praktische vertaling naar uw praktijk
  • Training is alleen incompany beschikbaar
  • ROVC maakt deel uit van de NEN-commissies
  • Bespreken van eigen werkomgeving met behulp van werkplekopdrachten
  • Veilig werken in de elektrotechniek
  • Risico inventarisatie
  • Spanningsloos maken van elektrische installaties volgens vastgelegde stappen
  • Werken, metingen verrichten aan of bedienen van een installatie onder spanning
  • Wet- en regelgeving
  • Cases over bovengenoemde onderwerpen als voorbereiding op het practicum

Tijdens de cursus NEN 3140 Voldoende onderricht persoon - beperkt, worden opdrachten in het uniek NEN-practicum van ROVC gemaakt.  

Deze cursus verzorgen wij incompany en op aanvraag bij meerdere personen, waarbij de startdatum naar wens kan worden ingepland. Vraag een offerte aan of bel direct met onze verkoop binnendienst: 0318 - 698 609.

Gedurende de gehele cursus word je getoetst of je actief deelneemt, de geleerde vaardigheden op de juiste manier toepast en het geleerde in de praktijk goed kunt toepassen. Bij een positief eindresultaat ontvang je een bedrijfserkend certificaat en kun je door jouw werkgever benoemd worden tot NEN 3140 Voldoende onderricht persoon - beperkt. 

CERTECH
CerTech is een onafhankelijke examenorganisatie, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, organisatie en het afnemen van examens en toetsen. In opdracht van brancheorganisaties, adviesbureaus en opleidingsinstituten worden jaarlijks ruim 10.000 kandidaten geëxamineerd. Het gaat hierbij met name om examens en toetsen gericht op techniek, veiligheid, beveiliging en organisatie & communicatie. Heb je vragen over examens? Of ben je op zoek naar een partner om examens te laten organiseren? Bel CerTech op 0318 – 698 605 of kijk op www.certech.nl

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697