Deze training wordt uitgevoerd door:

Dé onmisbare basistraining voor technici verantwoordelijk voor verbeteringsplannen voor preventief onderhoud. 

Niveau: ?
Duur: vanaf 1 dag
Vakgebied: Aandrijftechniek
Beoordelingscore: 8.5 op basis van 2 beoordelingen

Inschrijven Vraag een offerte aan

In het kort

Een lager kan beschadigd worden. Maar de oorzaak vinden is niet altijd even makkelijk. In deze training krijg je meer inzicht in het beschadigingsproces en leer je de oorzaak van een beschadiging te achterhalen. Je leert meer over vermoeiing van lagerschade, de soorten lagerschade en welke verbeteringen mogelijk zijn. 

Voor wie?

Deze training is geschikt voor technici die zich bezighouden met preventief onderhoud en daarmee in aanraking komt met lagers.

Over SKF

SKF is wereldleider in lagertechnologie en koppelt 100 jaar ervaring in producten, diensten en kennis in nagenoeg alle applicaties in alle industrieën aan de SKF technologieplatformen: lagers, afdichtingen, mechatronica, services en smeersystemen.

Bekijk het totale aanbod

Na de training herken je de mogelijke oorzaken van lagerbeschadigingen. Ook leer je het beschadigingsproces te begrijpen en de oorzaak (of oorzaken) van de beschadiging te bepalen door een expertise uit te voeren op een beschadigd lager.

Locatie Startdatum
Nieuwegein maandag 13 november 2017 € 480,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. BTW

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan

In deze training leer je alles over het ISO-classificatie en coderingsstelsel omtrent lagerschade. Het herkennen en voorkomen van lagerschade wordt uitgebreid bekeken. Uiteraard komen veel voorbeelden aan bod in de vorm van practicumoefeningen.

  • Vermoeiing 
  • ISO-classificatie en codering
  • Soorten lagerschade
  • Mogelijke verbeteringen
  • Oefeningen 

Door middel van oefeningen gaan de deelnemers zelf actief aan de slag. 

Na de training ontvangen de deelnemers een certificaat.

Duur Aantal bijeenkomsten All-inprijs (excl. BTW)
1 dag 1 dag € 480,-
Catering & lesmateriaal

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijkoefening

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Keuze en kwaliteit

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk.


Studieadvies nodig? 0318 - 698 697