Deze training wordt uitgevoerd door:

In 3 dagen leer jij KNX projecten zelf uit te voeren, in gebruik te stellen en storingen te verhelpen? Schrijf je in voor deze training?

Niveau: ?
Duur: vanaf 3 dagen op diverse startdata en locaties
Vakgebied: Gebouwautomatisering

Inschrijven Vraag een offerte aan

In het kort

Automatisering van installaties in gebouwen is in onze maatschappij niet meer weg te denken. Vaak wordt daarbij gebruik gemaakt van een zogenaamd bussysteem. Het KNX-bussysteem, sinds 2006 een ISO-norm, wordt daarbij steeds vaker toegepast. Deze training is een vervolg op KNX module A en gaat dieper in op de mogelijkheden en toepassingen. 

KNX-bussystemen zijn toe te passen in woningen en voor de utiliteitsbouw. Woningen worden energiezuiniger doordat verschillende installaties op elkaar afgestemd kunnen worden. Ook kunnen functies centraal geregeld worden, zoals de verlichting en het alarm centraal uit of aan. Voor de utiliteitsbouw worden KNX-bussystemen toegepast om voordelen te behalen op het gebied van comfort en energiebesparing. Bijvoorbeeld door toepassing van aanwezigheidsdetectie en/of tijdfuncties. Zo kunnen verlichting, zonwering, temperatuurregelingen en ventilatie samenwerken.

Voor wie?

Deze KNX training is bedoeld voor service- en onderhoudsmonteurs, projectleiders, werkvoorbereiders en E-technici. Deelnemen aan deze training is mogelijk als je maximaal 8 weken geleden module A hebt afgerond. 

Over InstaVer Systems B.V.

Instaver Systems is gespecialiseerd in automatisering voor bedrijven en woningen. Wij helpen particulieren, installateurs, projectontwikkelaars en bedrijven om het “comfortabel wonen en werken” te realiseren.

Bekijk het totale aanbod

Tijdens deze training ga je verder waar je bent gestopt bij module A. Je gaat nog meer leren over de programmatuur en deze verder uitbreiden. De training  wordt afgesloten met een theorie- en practicumexamen. Slaag je voor het examen, dan ontvang je het KNX-certificaat. 

Locatie Startdatum
Nieuw-Vennep woensdag 4 oktober 2017 € 749,00 Inschrijven
Nieuw-Vennep woensdag 1 november 2017 € 749,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. BTW

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan

In de training komende de volgende onderwerpen aan bod:
  • Installatie
  • Telegramopbouw
  • Powerline
  • Projecteren, ontwerpen van een businstallatie
  • Inbedrijfname, het programmeren van de componenten
  • Diagnose en foutzoeken
  • Theorie examen
  • Praktijk examen

De training bestaat uit theorie ondersteund met praktijkcases waarin je individueel met diverse opdrachten aan de slag gaat. 

De training wordt afgesloten met een theorie- en practicumexamen. Slaag je voor het examen, dan ontvang je het KNX-certificaat.  

Duur Aantal bijeenkomsten All-inprijs (excl. BTW)
3 dagen 3 dagen € 749,-
Catering & lesmateriaal

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijkoefening

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Keuze en kwaliteit

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk.


Studieadvies nodig? 0318 - 698 697