Wil jij meer weten over gecombineerde lineaire en niet lineaire intrinsiekveilige kringen? Schrijf je in voor deze training. 

Doel

Na afronding van de cursus Intrinsieke veiligheid – expert kun jij installaties juist beoordelen op praktische haalbaarheid. Je kunt bestaande installaties modificeren, zodat wordt voldaan aan de veiligheidstechnische en functionele eisen.

Niveau: ?
Duur: vanaf 1 dag
Vakgebied: Veiligheid, Gezondheid & Milieu
Vraag een offerte aan

Ben jij werkzaam als ontwerper, engineer, operator, leidinggevende, onderhoudstechnicus of sales engineer? Heb je de training Intrinsieke veiligheid – basistraining al gevolgd? Dan is deze cursus geschikt voor jou! De training biedt meer diepgang en behandelt complexere intrinsiek veilige kringen.

Over X-TraCo

X-TraCo is gespecialiseerd in cursussen die de intrinsieke veiligheid behandelen. Gedurende 30 jaar is deze kennis opgebouwd en verwerkt in de aangeboden trainingen. De inhoud kan worden aangepast op de eigen praktijk.

Bekijk het totale aanbod

Gecombineerde lineaire schakelingen

  • Parallel en serieschakeling van lineaire intrinsiek veilige kringen

Gecombineerde niet lineaire schakelingen

  • Parallel en serieschakeling van niet lineaire intrinsiek veilige kringen

Praktijk

  • Systeemontwerp
  • Aardingsconcepten
  • Hybride oplossingen in combinatie met beschermingswijzen Ex-e, Ex-d en Ex-n

In de training zijn praktijkgerichte opdrachten opgenomen. De opdrachten worden tijdens de training besproken. 

Voor deze cursus is momenteel geen startdatum gepland. Heb je interesse in deze cursus? Laat het ons weten via een planningsverzoek of bel ons op 0318 – 698 697!

Indien de cursist door middel van de praktijkopdrachten heeft aangetoond over voldoende inzicht in intrinsiek veilige kringen te beschikken ontvangt hij een verklaring van deelname. In de verklaring worden de verworven competenties vermeld.

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697