Deze training wordt uitgevoerd door:

Een zinken felsdak maken op hoog niveau? Leer het vakmanschap tijdens deze cursus.
 

Niveau: ?
Duur: vanaf 2 dagen
Vakgebied: Installatietechniek

Vraag een offerte aan

In het kort

Het felssysteem is tegenwoordig het meest toegepaste dak- en gevelsysteem in titaanzink. Om een goed en duurzaam felsdak of gevel te maken is het beheersen van de verschillende felsdetails noodzakelijk. De training Felstechniek - gevorderden is een vervolg op de cursus Felstechniek - beginners.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers die al hebben deelgenomen aan de RHEINZINK training felstechniek. Praktijkervaring op het gebied van felstechniek is vereist.

Over RHEINZINK

RHEINZINK is fabrikant van titaanzink voor de bouw en specialist op het gebied van daken, gevels en hemelwaterafvoer.

Bekijk het totale aanbod

Na het volgen van deze training beheers je de technieken om een felsdak te maken, inclusief het inwerken van een dakdoorvoer.

Voor deze cursus is momenteel geen startdatum gepland. Heb je interesse in deze cursus? Laat het ons weten via een planningsverzoek of bel ons op 0318 – 698 697!

Tijdens deze training leer je de technieken voor het maken van een felsdak. De basisdetails, zoals behandeld in de cursus Felstechniek deginners, worden kort herhaald.

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Maken van een stuikfelsverbinding
  • Maken van een onderaansluiting dakdoorvoer
  • Maken van een zijaansluiting dakdoorvoer
  • Maken van een bovenaansluiting dakdoorvoer
  • Het inwerken van de verschillende details tot één geheel

Deze tweedaagse training begint direct met praktijk. De training is immers een vervolg op de cursus felstechniek. Je leert de benodigde details rondom een dakdoorvoer of dakraam maken, zonder te solderen. Er wordt geoefend op een dakmodel om de praktijk zo goed mogelijk na te bootsen.

Iedere deelnemer die de cursus met goed gevolg aflegt ontvangt een deelnamecertificaat.

Duur Aantal bijeenkomsten All-inprijs (excl. BTW)
2 dagen
2 dagen
€ 525,-
Catering & lesmateriaal

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijkoefening

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Keuze en kwaliteit

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk.


Studieadvies nodig? 0318 - 698 697