De cursus F-gassen categorie I opfrisdag is bedoeld voor monteurs, installateurs of technici die hun kennis hiervan willen opfrissen.

Niveau: Maintain ?
Duur: vanaf 1 dag
Vakgebied: Klimaattechniek, Veiligheid, Gezondheid & Milieu
Beoordelingscore: 7.6 op basis van 9 beoordelingen

Inschrijven Vraag een offerte aan

In het kort

Wil je extra oefenen voor een van de onderdelen van het (her)examen F-gassen categorie I? Tijdens deze 1-daagse bijspijkercursus kan dit! Je kiest zelf welk onderdeel: solderen of handelingen.

Voor wie?

De cursus F-gassen categorie I opfrisdag is bedoeld voor monteurs, installateurs of technici die extra willen oefenen in het onderdeel solderen of handelingen. Je wordt opgeleid op het niveau Maintain. Als vooropleiding is de cursus F-gassen I (of gelijkwaardig) noodzakelijk. Praktijkervaring en vaardigheid met installeren en inspecteren van koelinstallaties en hardsolderen is wenselijk.

Waarom deze training volgen?

  • Optimale voorbereiding op het F-gassen I examen

Na het afronden van de training F-gassen categorie I opfrisdag heb je kunnen oefenen in de handelingen of solderen. Met deze training oefen je extra zodat je jouw kans vergroot om het diploma F-gassen I te behalen.

Locatie Startdatum
Ede vrijdag 3 november 2017 Nog 2 inschrijvingen nodig voor gegarandeerde start € 295,00 Inschrijven

Al onze prijzen zijn excl. BTW

Liever een andere leslocatie of startdatum? Laat het ons weten!

Liever incompany of maatwerk? Vraag een offerte aan

Tijdens deze dag kies je zelf welk onderdeel je nog extra wilt oefenen voor het F-gassen I examen: hardsolderen van leidingen of het uitvoeren van diverse handelingen aan koeltechnische installaties 

Je kiest zelf welk onderdeel aan bod komt tijdens deze practicumdag: solderen of handelingen.

Solderen
Je gaat te werk volgens de eisen zoals ze worden gesteld aan het werkstuk op het examen. Tijdens deze dag ligt de nadruk op het vervaardigen en/of verbinden van leidingdelen en componenten.

Handelingen
Je gaat aan de slag met het uitvoeren van diverse handelingen aan koeltechnische installaties. Tijdens deze trainingsdag kies je uit bovenstaande onderdelen wat je wilt oefenen.

Tijdens deze cursus wordt je door de docent beoordeeld op actieve participatie tijdens de lessen. 

Duur Aantal bijeenkomsten All-inprijs (excl. BTW)
1 dag 1 dag € 295,-
Catering & lesmateriaal

Catering & lesmateriaal

Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee en lunch of diner, zijn altijd inbegrepen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Praktijkoefening

Praktijkoefening

Opleiden vanuit de praktijk staat centraal. De docent komt uit het werkveld en gebruikt veel praktijkcases. Het oefenen van vaardigheden voer je uit op echte installaties in ons uitgebreide practicum of op de eigen locatie.

Keuze en kwaliteit

Keuze & kwaliteit

Kies uit meer dan 160 opleidingen, cursussen en trainingen, 45 locaties en diverse startdata of geef jouw wensen hiervoor aan. Je profiteert altijd van de vertrouwde ROVC-kwaliteit met focus op service en praktijk.


Beoordelingsscore

7.6

Gebaseerd op basis van 9 beoordelingen

Algemeen
Inhoud
Docent
Locatie

Ervaringen

Deze opfrisdag was zeer leerzaam, met een enthoustiaste leraar!

Richard Zwitser, donderdag 3 december 2015 10
Studieadvies nodig? 0318 - 698 697