Leer in 1 dag de theorie van de BEI BLS. Schrijf je in voor deze training.  

Doel

Na het volgen van de cursus Benoemingen BEI BLS ben je bekend met de theorie van BEI BLS en de daaruit voortkomende werkwijzen en manieren van communiceren. Met de opgedane kennis mag jouw werkgever je officieel benoemen.   

Niveau: ?
Duur: vanaf 1 dag
Vakgebied: Veiligheid, Gezondheid & Milieu
Vraag een offerte aan

Werk jij als elektricien, gasfitter of ben je monteur die kWh-meters vervangt? Dan is de training Benoemingen BEI BLS bedoeld voor jou. De training is op het niveau van Voldoend onderricht persoon (VOP) en hoger. 

Over STAB

STAB is dé opleider op het gebied van elektrotechniek, telematica en benoemingen. Op iedere gewenste locatie!

Bekijk het totale aanbod

Je leert de theorie van de BEI BLS. Deze wordt ondersteund met een branche-erkend boekwerk. Centraal staat het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) en veiligheidsmiddelen (VM's). Met duidelijke voorbeelden, animaties en films wordt de benodigde kennis overgebracht. 


Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden wordt het gebruik van PBM's en VM's uitgelegd. Ook is er voldoende ruimte om eigen voorbeelden in te brengen.  

Voor deze cursus is momenteel geen startdatum gepland. Heb je interesse in deze cursus? Laat het ons weten via een planningsverzoek of bel ons op 0318 – 698 697!

De training wordt afgesloten met een eindtoets. Als je geslaagd bent ontvang je een diploma. De werkgever mag je benoemen. Bij doublure ontvang je een bewijs van deelname. 

Studieadvies nodig? 0318 - 698 697