Bekijk de vergelijking via het menu

Inschrijven

Vragen over een inschrijving of het inschrijfproces? De antwoorden op vragen met betrekking tot inschrijven voor een ROVC-cursus vindt u hier.

Je kunt je inschrijven totdat de cursus vol zit. Is er nog plaats dan kan je nog inschrijven tot 1 les na de startdatum. Daarna halen wij de cursusgroep van de site af.

Telefonisch inschrijven is niet mogelijk. Je kunt je eenvoudig inschrijven via onze website. Ga naar de cursus die je wilt volgen en schrijf je in.

Alle correspondentie vanuit ROVC verloopt digitaal, voornamelijk via je persoonlijke MijnROVC-account. Hiervoor hebben wij jouw e-mailadres nodig.

ROVC bied je de mogelijkheid om een cursus over te boeken naar een volgend startmoment. Dit is kosteloos, mits je uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus de overboeking aangeeft via e-mail.

Met inachtneming van artikel 7 van onze Algemene Voorwaarden kun je, indien gewenst, de inschrijving annuleren. Het verzoek tot annuleren kun je sturen naar info@rovc.nl.

Je hebt toestemming van het UWV om een cursus te volgen bij ROVC: hoe gaat het nu verder? Om je in te schrijven, dien je de volgende stappen te doorlopen.

  1. Vraag een offerte aan via onze website. Deze offerte dient inclusief BTW te zijn en op naam te staan van het betreffende UWV Werkbedrijf. 
  2. Op basis van deze offerte ontvangt ROVC een verzoek tot aanmelding van het UWV.
  3. ROVC keurt het verzoek tot aanmelden goed en informeert het UWV hierover.
  4. UWV verwerkt de goedkeuring en stuurt ROVC een verzoek tot inschrijven.
  5. ROVC ontvangt het verzoek tot inschrijven en schrijft je in voor de gewenste cursus.

Schrijf je dus niet zelf in via onze website, dit doet ROVC zodra het volledige proces doorlopen is.
Doet je dit toch, dan kan de factuur niet door het UWV betaald worden.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.