De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Cursusbijeenkomsten

Heeft u een vraag met betrekking tot de leslocatie of het inhalen van gemiste lessen? De antwoorden op vragen met betrekking tot cursusbijeenkomsten vindt u hier.

ROVC maakt de roosters op basis van voorlopige locaties. Aangezien deze locatie nog kan veranderen, vermelden wij deze niet op de site. 

Sta je nog niet ingeschreven voor de cursus? Dan kun je ons bellen voor het exacte adres via 0318 - 698 711. Ben je al ingeschreven voor een cursus, dan kun je op MijnROVC bij Mijn Cursussen de locatiegegevens vinden.

Helaas kan dit niet. Dit komt doordat de behandeling van de lesstof niet in alle groepen parallel loopt. Elke docent heeft zijn eigen manier van lesgeven en eigen tempo. Via je MijnROVC-account kan je de docent vragen welke lesstof er die bijeenkomst behandeld is. Ook het huiswerk voor de volgende les kun je hier opvragen.

Kun je overdag niet of niet op tijd aanwezig zijn, geef het door aan onze afdeling Cursuscoördinatie via 0318 - 698 711. Je kunt je ook afmelden via je MijnROVC-account bij Mijn Cursussen. Let op: je meldt je op deze manier alleen voor de komende cursusbijeenkomst af. Je kunt (je) op deze manier niet (voor) de hele cursus annuleren.

Voor de avondcursus maken we de praktijklessen aan het begin van de cursus bekend. Je krijgt de keus uit verschillende data die je zelf kunt inplannen via jouw MijnROVC-account. De praktijkdagen van de dagcursussen staan vast in het rooster dat je kunt vinden op MijnROVC.

Via MijnROVC kunnen medewerkers dit zelf wijzigen. Let op: dit kan alleen tot 14 dagen voor aanvang van de eerste practicumdag.

Via MijnROVC is het mogelijk om contact op te nemen met de docent.

Dit verschilt per cursus, wij kunnen hier geen eenduidig antwoord op geven.

Als je jezelf op een cursus moet voorbereiden wordt dit ruim voor de start van de cursus bekend gemaakt per e-mail.

Je kunt dan de cursusmap, in veel gevallen, alvast downloaden via MijnROVC, zodat je jezelf kunt inlezen. Het komt ook voor dat we de cursusmap voor aanvang van de cursus bij je thuis laten bezorgen.

 

ROVC streeft ernaar locaties te selecteren die goed bereikbaar zijn en voldoende parkeergelegenheid bieden. Voor sommige locaties kunnen parkeerkosten van toepassing zijn.

 

Wanneer de training/cursus doorgaat, ontvang je een definitieve uitnodigingsmail. Hierin vind je specifieke informatie met betrekking tot parkeren op de locatie waar jouw training/cursus zal plaatsvinden.

 

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via:
0318 - 698 698

Een werknemer kan de cursus niet op een andere datum inhalen. Je kunt wel een andere werknemer in zijn/haar plaats laten gaan, zodat de cursus niet verloren gaat. Dit is alleen mogelijk als er niet meer dan 3 lessen hebben plaatsgevonden.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.