Bekijk de vergelijking via het menu

Trainingspartners ROVCPlaza

Practicumparticipanten

Je kent ROVC van haar praktijkgerichte cursussen, beroepsopleidingen en trainingen. Op het gebied van trainingen krijgt ROVC regelmatig specifieke vragen over onderwerpen die (nog) niet in het reguliere aanbod zijn opgenomen. Bijvoorbeeld over een specifiek onderwerp of een bepaald product. Wij willen echter wel zo volledig mogelijk aan de vraag van onze klanten voldoen. We stellen ons dan ook regelmatig de vraag: zelf een training ontwikkelen of samenwerken met andere aanbieders van trainingen? Dit kunnen leveranciers, importeurs, opleiders of zzp'ers zijn. Een samenwerking kan voor beide partijen veel voordelen opleveren! Voor klanten wordt ROVC een one-stop-shop voor trainingen. Voor jou kan ROVC een interessant extra verkoopkanaal zijn.

Trainingspartner worden?

Ben je op zoek naar een extra verkoopkanaal van jouw trainingen via de website van ROVC? Of wil je wellicht extra ondersteuning in de organisatie van trainingen? Een samenwerking met ROVC is wellicht een interessante optie. Er zijn verschillende mogelijkheden. Deze bespreken we graag met jou.

Neem voor meer informatie contact op.

Actuele trainingspartners:

intecno

 

 

 

 

 

 

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.