Bekijk de vergelijking via het menu

Joey Rijnders

Joey Rijnders: jouw ROVC-accountmanager in de regio Groningen

“Van een cursus hydrauliek tot complete beroepsopleidingen: alles komt voorbij”

Inmiddels werk ik alweer 7 jaar bij ROVC. Ik ben aanvankelijk begonnen op de binnendienst, en na een aantal jaren ben ik de regio’s Groningen, Flevoland, Drenthe en Overijssel ingegaan als accountmanager. Van een cursus hydrauliek tot complete mbo-opleidingen, alle cursussen en opleidingen komen voorbij. Daarnaast is mijn specialisme NEN 3140.

"We brengen mensen én organisaties naar een hoger niveau"

Mijn functie is zeer divers. Ik ben elke dag bezig met het opbouwen van langdurige klantrelaties om uiteindelijk één doel te bereiken: technici naar het gewenste niveau brengen. Ik vind het fantastisch om met mensen te werken. De dienst die wij aanbieden vanuit ROVC is er ook echt op gericht om mensen én organisaties naar een hoger niveau te brengen en te laten groeien.

Klanten hebben een doel waar ze naartoe willen werken en mijn rol is om hier allerlei handvatten voor te bieden en advies te geven over de mogelijkheden. Het leuke is dat ik tijdens mijn werk overal een kijkje in de keuken kan nemen. Je komt op plekken waar je normaal gesproken niet komt. Zo zie je bijvoorbeeld in de supermarkt een blok kaas liggen. Ik weet nu hoe het gemaakt wordt en waar het vandaan komt. Dat is toch leuk!

Zelf ben ik een mensen-mens en dat komt ook tot uiting naast mijn werk. Ik omring me graag met vrienden en familie en steek daar veel tijd in. Wil jij meer weten over mijn werk en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Ik drink graag een kop koffie met je!

 

 

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.