De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu
Jouw ROVC-accountmanager voor de installatiebranche

Jeroen Janssen

"Ik vind het vooral gaaf om met organisaties om de tafel te zitten en creatieve opleidingsoplossingen te zoeken".

Vanuit de opleiding Bedrijfskunde ben ik terechtgekomen in de softwarewereld. Hier heb ik jarenlang gewerkt als binnendienstmedewerker en accountmanager voor het verkopen van software en uiteindelijk trainingen. Vooral het verkopen van trainingen begon echt mijn passie te worden. En laat dit nu net de focus van ROVC zijn!

Als accountmanager zit ik in het hart van organisaties”

Het succes van een organisatie wordt grotendeels bepaald door het personeel. Door als accountmanager mee te denken over het opleiden van deze mensen, zit ik dus echt in het hart van de organisaties waar we zaken mee doen. Ik vind het vooral gaaf om met organisaties om de tafel te zitten en creatieve opleidingsoplossingen te zoeken. Ik word er heel enthousiast van om met klanten in gesprek te gaan over hoe we dat specifieke bedrijf verder kunnen helpen. En dat hoeft echt niet altijd binnen de gebaande paden.

ROVC heeft een heel fijne bedrijfscultuur, dat sprak me vanaf het begin al erg aan. Het voelt echt als een familiebedrijf. Ik had direct het gevoel dat ik in een warm bad terechtkwam. Een organisatie staat of valt namelijk met de mensen die er werken en daar is ROVC heel druk mee bezig. Dit zie je intern, maar deze visie en cultuur nemen wij natuurlijk ook mee naar onze klanten!

Wil je een creatieve kijk op opleidingsmogelijkheden of heb je specifieke vragen over een opleidingstraject? Neem gerust contact met me op! 

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.