De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Nieuw: Gebouwbeheerssystemen

Wil je leren om met een GBS optimaal service en onderhoud aan gebouwinstallaties uit te voeren? Dan is ons nieuwe opleidingsprogramma iets voor jou!

Opleidingsprogramma GBS-systemen

ROVC heeft in opdracht van OTIB een opleidingsprogramma Gebouwbeheersystemen ontwikkeld. Je leert met behulp van een GBS optimaal service en onderhoud aan gebouwinstallaties uitvoeren.

Los te volgen cursussen

Het opleidingsprogramma van GBS bestaat uit drie verschillende cursussen op drie verschillende niveaus. ROVC maakt onderscheid tussen de volgende niveaus: prevent, maintain en check. Het opleidingsprogramma van Gebouwbeheersystemen is ook volgens deze niveaus opgebouwd. Vanuit dit concept zijn de volgende cursussen ontwikkeld:

Praktijkgericht

Onze cursussen zijn gericht op het aanleren van de benodigde vaardigheden. Om naadloze aansluiting op de dagelijkse praktijk te garanderen, hebben we een compleet nieuw en merkonafhankelijk practicum met de modernste technieken ontwikkeld. Het practicum bestaat uit 3 panelen met GBS-systemen van verschillende GBS-leveranciers. ROVC is samenwerkingen aangegaan met o.a. Priva, Johnson Controls en Webeasy. Alle cursussen kunnen daardoor ook incompany georganiseerd worden.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.