De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Waardebon voor online leren

Wij Techniek stimuleert installatiebranche online lessen te volgen

Deze waardebon is niet meer in te zetten, datum is verlopen! 

Door de impact van het coronavirus worden er op dit moment geen fysieke lessen gegeven. Toch is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en bij te scholen. Dit kun je doen door het volgen van online lessen in de virtual classroom van ROVC. Op dit moment zijn er verschillende cursussen en trainingen die je vanuit huis kunt volgen. Je leest hier meer over de virtual classroom. Ook door brancheorganisatie Wij Techniek wordt het online leren gestimuleerd. Speciaal voor deze periode is er de ‘Waardebon voor online leren’. Dit is een persoonsgebonden voucher ter waarde van € 500,- excl. btw. De voucher kun je inzetten voor het volgen van digitale, online les(sen) in de periode 20 april tot 31 december 2020. Let op: jouw werkgever moet lid zijn van Wij Techniek om van deze regeling gebruik te kunnen maken.

Examentraining vakmanschap CO volg je virtueel gratis

De Wij Techniek Waardebon voor online leren draagt bij aan de ontwikkeling van alle medewerkers in de technische installatiebranche. Online leren is in deze corona-periode namelijk onmisbaar. De waardebon kan worden ingezet voor het volgen van één of meerdere trainingen in een online, virtuele leeromgeving. Zo ook voor de Examentraining vakmanschap CO. De prijs van deze training is tijdelijk verlaagd naar € 500,- excl. btw. Op deze manier kunnen monteurs en onderhoudsmonteurs, die werken aan gasverbrandingsinstallaties, eenvoudig starten met het behalen van het Bewijs van Vakmanschap Koolmonoxide. De uitvoeringen van de Examentraining Vakmanschap CO zijn tot 31 december 2020 met de waardebon dan ook gratis te volgen in de virtual classroom van ROVC.

Let op: Je vraagt de online waardebon aan via onlineleren@wij-techniek.nl. Wij Techniek stuurt jou een bevestigingsmail met een persoonlijke boncode. De start van de cursus of training dient na afgifte van de waardebon te starten. Je werkgever betaalt de factuur van de Examentraining vakmanschap CO aan ROVC, maar declareert de factuur met jouw persoonlijke boncode bij Wij Techniek. Dit geldt ook wanneer je de training incompany volgt. 

Nog niet uitgeleerd?

Naast de waardebon voor online leren, biedt Wij Techniek nog de reguliere OSR-regeling. Dit is een waardebon die je in kunt zetten voor online lessen, maar ook voor klassikale lessen zodra deze weer mogelijk zijn. Je leest hier meer over de regeling en de cursussen en trainingen die hiervoor in aanmerking komen. Je kunt de online waardebon en OSR-regeling niet met elkaar combineren.

Meer informatie?

Wil je weten welke opleiding bij jou past of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs via 0318 - 698 697 of mail naar studieadvies@rovc.nl. Wanneer je meer wilt weten over welke maatregelen ROVC neemt rondom het coronavirus, bekijk dan de speciale corona-update pagina.

Je kunt de volgende cursussen via de virtual classroom volgen:

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.