De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

ROVC breidt uit met nieuwe mobiele NEN 3140 trainers

Trainers in opperbeste staat, helemaal up-to-date en sluiten aan op de praktijk voor cursisten

ROVC in Ede heeft nieuwe mobiele NEN 3140 trainers die het land afreizen voor de VOP en VP-trainingen. De nieuwe trainers zijn in opperbeste staat, helemaal up-to-date en sluiten weer helemaal aan op de praktijk van onze cursisten.

 

De nieuwe mobiele NEN 3140 trainers worden ingezet bij onze Voldoende Onderricht Persoon en Vakbekwaam Persoon trainingen om praktijksituaties te oefenen. Door het direct kunnen toepassen van theorie bij deze NEN 3140 trainers kunnen we praktijksituaties rondom het veilig werken met elektrotechnische installaties oefenen. Dat doen ze uiteraard onder het toeziend oog van een ervaren docent.

De voorgangers van deze NEN 3140 trainers hadden hun beste tijd gehad en zijn na intensief gebruik ook toe aan vervanging. Daarnaast zijn de nieuwe kasten voorzien van de nieuwste materialen die je ook terugvindt in nieuwere installaties bij de cursisten op de werkvloer. Tegelijk zijn er ook de gedegen materialen, die al jaren meegaan aan toegevoegd die een herkenbare situatie zouden moeten opleveren. De nieuwe kasten hebben ook meer opties als het gaat om het omschakelen naar krachtstroom.

 

Het mooie van de nieuwe mobiele NEN 3140 trainers is dat je deze overal in Nederland tegen kan komen. Onze TechCenters in Ede, Helmond en Rotterdam hebben allemaal hun eigen set met vaste NEN 3140 trainers. Deze mobiele trainers zijn bedoeld om op pad te gaan naar de overige 35 locaties in Nederland waar wij trainingen verzorgen. Dit staat nog los van de bedrijfstrainingen die wij op locatie geven en waar deze NEN 3140 trainers ingezet kunnen worden voor specifieke maatwerktrajecten.


In het bijzonder willen we onze partners Eaton en Hager bedanken voor het mogelijk maken van deze nieuwe NEN 3140 trainers en de componenten die je terugvindt op de trainers.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.