De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Opening warmtepomppracticum in Hoofddorp

Succesvolle opening van hét warmtepompcentrum van Noord-Holland in Hoofddorp!

Hoofddorp, 17 oktober 2018 - Goed om zoveel bedrijven en geïnteresseerden uit onze regio te mogen verwelkomen en kennis te laten maken met de warmtepomp. Op naar een mooie – verwarmde – toekomst mét de warmtepomp!

Woensdag 17 oktober werd in Hoofddorp het vierde warmtepomppraktijkcentrum geopend. Bij InstallatieWerk Noord-Holland waren veel installateurs die hun weg hadden gevonden naar de gezellig aangeklede praktijkruimte. De warmtepompopstellingen waren in eerste instantie nog verborgen. Na diverse toespraken en een zeer geslaagde uitleg door Nico van Leeuwen van ROVC over de werking van een warmtepomp en het belang van modulaire trainingen, werden de vijf opstellingen onthuld. De belangstelling was groot en onder genot van een drankje en live muziek konden er zelfs Hollandse frieten worden genuttigd.

Steeds meer vraag
De eerste trainingen zijn in Hoofddorp al achter de rug. Het liep al storm maar de vraag naar het trainingsprogramma voor warmtepompen zal na de opening alleen maar groter worden.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.