De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Gratis Competentie Quickscan en online introductielessen

Competentie Quickscan leidt tot persoonlijk ontwikkelplan voor technici

ROVC biedt sinds 31 maart jl. gratis een Competentie Quickscan aan, waarin een persoonlijk ontwikkelplan voor technici wordt opgesteld. Daarnaast stellen we gratis online introductielessen in zeven vakgebieden beschikbaar: Elektrotechniek, Warmtepompinstallaties, Meet- en regeltechniek, Koeltechniek, Hydrauliek, Pneumatiek, NEN 3140. Binnenkort wordt hier ook PLC - Besturingstechniek aan toegevoegd.

John Huizing, directeur van ROVC: “In de huidige situatie, waarin we door het coronavirus verkeren, is het belangrijk dat de kennisontwikkeling binnen de technische branche niet stilvalt. Dat ondersteunen wij graag en daarom stellen we de Competentie Quickscan tijdelijk gratis beschikbaar. Daarnaast is er voor technici de mogelijkheid om een introductieles te ontvangen van de cursussen die hen te wachten staan. De techneut krijgt een kijkje in het lesmateriaal, zoals video’s en animaties.”

Competentie Quickscan
De Competentie Quickscan begint met een digitale kennistest. De uitkomst hiervan vormt het vertrekpunt van het ontwikkelplan voor de technicus. Aanvragen kan via deze link.  

Online introductielessen
Technici krijgen in de introductielessen toegang tot een gedeelte van het lesmateriaal van de volledige cursus. Deze zijn aan te vragen via deze link.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.