Maatwerkopleidingen

Een opleiding die exact aansluit op jouw behoefte? Een opleiding in een andere taal? Een groep medewerkers incompany opleiden? Het kan. Voor ieder vraagstuk heeft ROVC een passende oplossing.

Modulair opleidingsaanbod

ROVC heeft verschillende vormen van opleiden, te weten: trainingen, cursussen, vakopleidingen en MBO-opleidingen (de zogeheten beroepsopleidingen). Deze opleidingen kunnen op elk gewenst moment en vaak ook op elke gewenste locatie worden verzorgd. Ons opleidingsaanbod is modulair opgezet. Daardoor kun je gericht kiezen welke modules bij jouw organisatiedoelstellingen passen. Sluit het aanbod niet geheel aan op jouw wensen en behoeften? Dan brengt ROVC jouw opleidingsvraagstuk van A tot Z tot stand. Voor een opleidingsadvies op maat, bel je met één van onze accountmanagers of stel je vraag via het contactformulier.

Eén-op-één match tussen competenties en opleiding

Het opleidingsaanbod van ROVC is vastgelegd in een opleidingsmatrix. ROVC is in staat functie- en competentieprofielen één-op-één te matchen met opleidingen en cursusmodules. Door de competenties van jouw medewerkers vooraf goed in kaart te brengen en te meten - ook dit kan ROVC vanzelfsprekend voor jou uitvoeren -  en vervolgens de ontbrekende competenties nauwkeurig koppelen aan cursusmodules, leer jouw medewerker precies dát wat voor hem benodigd en relevant is. ROVC kan de competentiemeting voor je uitvoeren.

Opleiden op maat

Het ROVC-opleidingsaanbod is zeer uitgebreid en omvat uiteenlopende vakgebieden:

Naast meer dan 100 standaardcursussen kun je bij ons ook een opleiding op maat samenstellen. Je kunt verschillende standaardmodules naar wens combineren en daarbij kan ROVC specifieke aanvullingen voor jou ontwikkelen.

Toetsing en examinering op maat

De meeste ROVC-cursussen en opleidingen worden standaard afgerond met een examen of eindtoets. Het is mogelijk onafhankelijke examens op maat voor je te ontwikkelen in uiteenlopende technische vakgebieden. Deze examens kunnen - afhankelijk van jouw wensen en doelen - schriftelijk of mondeling worden afgenomen en zowel op kennis en inzicht als op praktijkvaardigheden gericht zijn.
ROVC-examens en toetsen voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Op het gebied van toetsing werkt ROVC samen met de onafhankelijke examenorganisatie CerTech. CerTech staat garant voor een deskundige en betrouwbare toetsing van competenties. De organisatie examineert in opdracht van brancheorganisaties, adviesbureaus en opleidingsinstituten jaarlijks ruim 10.000 kandidaten.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, bel 0318 - 698 698 of vraag direct een offerte aan.

Een opleiding op maat

Heeft jouw organisatie specifieke eisen of wensen? Dat kan! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
Onze werkwijze

Voor advies op maat bel met een van onze accountmanagers:

Neem contact op

Of stel je vraag via het contactformulier