Procesindustrie

Technische cursussen, trainingen en opleidingen voor de procesoperator en medewerker technische dienst in de procesindustrie.

Veilig en efficiënt produceren in de procesindustrie

Steeds meer organisaties in de procesindustrie voelen het tekort aan gekwalificeerde technici. Jij ook? Dan weet je dat het juist voor deze industrie zo belangrijk is om met goed opgeleide mensen te werken. Voor de veiligheid van medewerkers, maar ook om storingen te minimaliseren en sneller te verhelpen. Wie in een hooggeautomatiseerde omgeving werkt met complexe processen, moet zich op de juiste manier beschermen tegen veiligheidsrisico’s. Een onveilige situatie kan ingrijpende gevolgen hebben en een storing van enkele uren verstrekkende financiële consequenties. Opleiden en bijscholen van het personeel verdienen dus de hoogste prioriteit. Een extra voordeel is dat je daarmee de motivatie onder medewerkers aanzienlijk vergroot.

Speciaal voor de procesindustrie heeft ROVC een breed open cursuspakket. Je hebt ruime keuze uit cursussen voor medewerkers technische dienst en procesoperators met technische taken.

Ons cursusaanbod omvat o.a.:

Procestechniek
Veiligheid (volgens IECEx richtlijn)

Open netwerk of incompany

In ons open netwerk schrijf je medewerkers in voor een door ROVC ingeplande cursusgroep. Wil je zeker weten dat de cursus aansluit bij specifieke wensen? Kies dan voor een incompany traject bij jou op locatie. Neem voor de incompany mogelijkheden contact op met Emil van Hoffen via 06 - 23 12 62 56

Download de brochure Procesindustrie


Download brochure (3MB)

Meer informatie?

Voor meer informatie of incompany mogelijkheden neem contact op met:

Emil van Hoffen
Emil van Hoffen
Bel 06 - 23 12 62 56

Meer over Emil