Installatiebranche

Cursussen, opleidingen en trainingen voor installateurs en servicemonteurs in de installatiebranche

Strategisch opleiden in de installatiebranche

De installateur van de toekomst beschikt over meer competenties! Dat blijkt uit het rapport ‘Radar – 2020’ van UNETO-VNI. De wereld van de installatie en die van service en onderhoud raken met elkaar versmolten en de roep naar allround opgeleide technici stijgt. 

De branche wil méér!

Door trends als vergrijzing en verduurzaming is het noodzakelijk dat je - naast de traditionele vaktechnische invulling - ook over kennis beschikt van moderne technieken. Denk bijvoorbeeld aan Warmtepompinstallaties en Gebouwbeheersystemen. Daarnaast verwachten opdrachtgevers steeds meer een sturende rol van jou als installateurs. Van A t/m Z. Ook communicatieve vaardigheden worden hierdoor van groot belang om met alle betrokken partijen goed te kunnen communiceren. Kortom, nieuwe kennis en vaardigheden - op zowel communicatief als technisch gebied - zijn nodig om klanten goed te blijven bedienen. ROVC helpt u hierbij. En dat werkt!

Cursussen en trainingen

Wist je dat het opleidingsaanbod van ROVC érg breed is - voor jouw branche in het bijzonder? Ons cursus- en trainingsaanbod voor de installatiebranche omvat de onderstaande vakgebieden:

Beroepsopleidingen

Naast technische cursussen biedt ROVC ook MBO- en eigen beroepsopleidingen voor uw branche aan.

Mbo-opleidingen

ROVC-Beroepsopleidingen

Van start: Gebouwbeheersystemen


Bekijk het opleidingsprogramma!
Een opleiding op maat

Heeft jouw organisatie specifieke eisen of wensen? Dat kan! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan