Ben jij de online marketeer die we zoeken?

Kom dan ons team versterken!

Marktleider op gebied van technische opleidingen zoekt:


online marketeer (fulltime)


Jouw functie
Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren en verhogen van de vindbaarheid, usability en conversie van onze websites om ROVC Technische Opleidingen nóg harder te laten groeien. Met jaarlijks 430.000 bezoekers op onze corporate website - ons grootste omzetkanaal - mogen we niet klagen. Als online marketeer ben je echter continu op zoek naar verbetering van de resultaten!

Jouw hart gaat sneller kloppen als je zowel de bezoekersaantallen als conversiepercentages ziet stijgen. Daarom zorg je voor een optimale online positionering en vertaal je de strategie naar praktische online marketingactiviteiten. SEO en SEA kennen voor jouw geen geheimen en ook social media en linkbuilding weet je optimaal in te zetten. Je analyseert resultaten zodat je lopende campagnes snel en effectief kan optimaliseren. Tevens zorg je voor content die converteert en passend is voor de verschillende customer journeys. Dit doe je in samenwerking met de andere 5 marketingcollega’s en externe bureaus. Doordat je de laatste marketingtrends via blogs en sociale netwerken volgt, weet je precies welke kansen we bij ROVC nog kunnen benutten. Jouw uitstekende communicatie- & projectmanagement-skills zorgen er bovendien voor dat jouw plannen tot uitvoer komen.

Jouw profiel
• Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met HTML, Google Analytics, SEO, SEA, social media en display-advertising. Kennis van marketing automation, Wordpress en/of vormgevingssoftware is een pré
• Je hebt een relevante, afgeronde hbo/wo-opleiding in combinatie met 3-5 jaar werkervaring met online-marketing, ervaring binnen een b2b-omgeving is een pré
• Je bent een ondernemende, zelfstandige persoonlijkheid die zowel analytisch sterk als creatief en vernieuwend is
• Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties: communicatief, resultaat- en oplossingsgericht, oog voor detail en teamspeler

Ons aanbod
Je komt te werken in een groeiende en ambitieuze organisatie met een open, informele en collegiale cultuur. Pragmatisch ook. We denken, maar dan wordt er ook vrij snel ‘gedaan’. Humor en ontspanning gaan hand in hand met ‘samen hard werken’. Kies je voor ons, dan kies je voor een fijne werkomgeving, een prima salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder 23 vakantiedagen en 13 adv-dagen.

Over ROVC
ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel: efficiënter, daadkrachtiger en bekwamer functioneren in hun dagelijkse werk. Daarnaast helpt ROVC honderden organisaties bij het realiseren en toepassen van een effectief opleidingsbeleid. Met advies, ondersteuning en een cursus- en trainingsaanbod dat is afgestemd op de markt, organisaties en hun medewerkers. Betrokken en concreet. Dat maakt ROVC technisch de beste opleider!

Jouw reactie
Heb je interesse, mail dan voor 16 april jouw reactie en cv naar Annemieke de Ligt via annemiekedeligt@rovc.nl. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Kirsten Haan via 0318 - 698 799.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Benieuwd? Lees dan hier meer!Solliciteren naar deze functie?

Als jij deze uitdaging bij ons wilt aangaan mail dan je CV met motivatie naar:

Annemieke de Ligt
Annemieke de Ligt Managementassistent
Bel 0318 - 698 642