Vacatures

Wil jij een carrière bij de beste technische opleider van Nederland én jezelf blijven ontwikkelen? Lees dan verder!

Actuele vacatures

Stageplaatsen

Bij ROVC zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s en/of stagiairs. Bovenaan deze pagina vind je de links naar de beschikbare vacatures en stageplaatsen. Maar voordat je daarop klikt, wil je natuurlijk wel weten waar je eventueel terecht komt…. Goed – een kort rondje voorstellen dan!


Hoe til jij ROVC naar een hoger plan?

Bij ROVC zijn we ervan overtuigd dat iedereen over specifieke talenten en capaciteiten beschikt. En wij geloven dat wanneer mensen datgene kunnen doen waarin ze goed zijn, zij ROVC als organisatie naar een hoger plan tillen. Bij ROVC willen we daarom dat iedereen in staat is zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Alleen dán kunnen de mensen binnen ROVC voor de organisatie daadwerkelijk het verschil maken! 

Als jij een idee hebt en je kunt goed onderbouwen waarom en hoe ROVC daar als organisatie beter van wordt, dan krijg je alle ruimte om je plan verder uit te werken.


‘Play hard, work hard’

Bij ROVC gaan lol, humor en ontspanning hand in hand met ‘samen hard werken’. Dat moet ook, denken wij, want anders hou je het niet vol. Daarom is onze kantine ingericht als huiskamer – lekker ‘relaxed’. Maar je kunt ook je spieren even losmaken aan de tafeltennistafel buiten op het dakterras of een potje tafelvoetbal spelen met elkaar tijdens de koffie- en lunchpauzes. 


Denken, maar ‘doen’ komt er snel achteraan!

Onze bedrijfscultuur is informeel en plat. Pragmatisch ook. We denken, maar dan wordt er ook vrij snel ‘gedaan’. We communiceren op een open manier. Wil je wat aan de directeur vragen, dan loop je even bij hem binnen. 

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn op de werkvloer. En dat je te allen tijde met beide voeten op de vloer blijft staan. ‘No-nonsense’ is een uitdrukking die zeker wel op het ROVC-team van toepassing is. Toegegeven - ‘eigenwijs’ misschien ook wel. Natuurlijk proberen we standaardoplossingen toe te passen, maar op de één of andere manier willen we het altijd toch nèt even anders. Dat stelt ons soms wel voor uitdagingen! Maar dat is alleen maar leuk. We werken hard. Iedereen heeft zijn eigen taak, maar als het nodig is dan helpen we elkaar. 


Reserveer je wat ruimte in je agenda?

ROVC heeft een hele actieve personeelsvereniging die altijd druk in de weer is met het organiseren van iets leuks. En dat varieert van een Sinterklaasfeest voor de kinderen tot met het hele bedrijf naar Amstel Live. Ieder jaar gaan we een dag zeilen en aan het eind van elke maand hebben we een gezellige borrel. 

Borrelen doen we overigens ook altijd als er een jubileum te vieren is – maar dan pakken we extra uit (en moet de jubilaris eraan geloven)!


En verder is het bij ROVC gewoon goed toeven. 

We hebben een fijne werkomgeving, ruime kantoren met mooie grote planten, airco’s die ons hoofd koel houden als het warm is, mooi uitzicht op het groen en goede arbeidsvoorwaarden… 


Enthousiast geworden? Zin om kennis te maken? 

Schrijf dan! Staat jouw baan er niet tussen, stuur dan gerust een open sollicitatie naar annemiekedeligt@rovc.nl!


Stage lopen? Afstudeeronderzoek doen?

Dat kan ook! ROVC heeft verschillende stagemogelijkheden op diverse niveaus: technisch, commercieel, marketing, administratief, planning, organisatie, logistiek, productontwikkeling en automatisering. 

Stagiairs met een mbo- of hbo-opleidingsniveau die een stage voor een langere periode zoeken hebben de voorkeur, want we willen graag dat je écht deel gaat uitmaken van het team. 

Stuur jouw ‘stage’-sollicitatie met cv naar info@rovc.nl o.v.v. ‘Sollicitatie stageplaats’. Vermeld duidelijk je leerdoelen en gewenste vakgebied(en) en wie weet zien wij je snel voor een kennismakingsgesprek!